Dagtochten met ledenkorting

In juni, juli en augustus staan er weer drie leuke dagtochten op de agenda. Gaat u gezellig een dagje mee? Alles is voor u geregeld. Bent u lid? Dan krijgt u korting.

Zondag 23 juni: Sail op Scheveningen

Dit jaar is de Scheveningse haven het decor van een wel heel bijzonder spektakel. De bruisende badplaats vormt namelijk de finish van de Liberty Tall Ships Regatta, waaraan tientallen grote zee zeilschepen meedoen. Zulke schepen zijn meestal alleen tijdens Sail in Amsterdam te bewonderen, maar dit jaar dus ook in Scheveningen! Onze dagtocht op 23 juni biedt volop gelegenheid om de schepen te bekijken, vanaf de kade, maar ook vanbinnen. Aan wal en op het strand kunt u genieten van verse vis, allerlei kookdemonstraties en wedstrijdjes netten boeten, haring kaken en garnalen pellen. Gezelligheid alom dus!

Kosten: leden € 45,- niet-leden € 49,50 – (inclusief koffie met gebak en een driegangendiner).

Dinsdag 30 juli: Met een bootje door De Wieden naar Giethoorn

De Wieden: een prachtig uitgestrekt moerasgebied met rietlanden, trilvenen, hooilandjes en moerasbos. Volgens boswachter Ronald van Natuurmonumenten is niets mooier dan De Wieden vanaf het water aanschouwen. “Je voelt de bewegingen van het water, ruikt de planten en bloemen en ziet vogels vanaf ooghoogte. Echt genieten.” En dat gaan we zeker doen, tijdens onze boottocht van Kalenberg naar Giethoorn. In het altijd gezellige Venetië van het Noorden kunt u vervolgens een kijkje nemen in schelpenmuseum Gloria Maris, de historie beleven in Het Olde Maat Uus of gewoon lekker een terrasje pakken.

Kosten: leden € 69,50, niet-leden € 75,– (inclusief koffie met gebak, broodjeslunch en een driegangendiner).

Dinsdag 6 augustus: Meevaren tijdens de Sneekweek

Elk jaar komt alles wat een zeil heeft naar Friesland voor de Sneekweek: het grootste zeilevenement op binnenwater in Europa. Dat willen we wel eens meemaken! Maar op weg naar Sneek gaan we eerst even langs Joure, waar Douwe Egberts in 1753 een handelsonderneming in koffie, thee en tabak begon. In Museum Joure leert u alles over dit begin van de befaamde Nederlandse koffietraditie. Rond lunchtijd gaan we in Sneek scheeps voor een tocht van 2 uur, die een prachtig zicht biedt op alle activiteiten op het Sneekermeer. Na afloop snuiven we ook aan de wal nog even de gezellige nautische sfeer op!

Kosten: leden € 75,-, niet-leden € 79,50 – (inclusief koffie met oranjekoek, koffietafel met kroket en een driegangendiner).

Tip: Ga ook eens voor de Verrassingstocht de eerstvolgende vindt plaats op 1 augustus a.s. en kost € 75,- voor leden en € 79,50 voor niet-leden.

Aanmelden

Bel Vivium Services (035) 6 924 495. 

Alle actuele dagtochten met ledenkorting vindt u altijd hier!

Overige informatie

We reizen met een luxe touringcar. U kunt opstappen in Bussum, Hilversum, Huizen of Weesp (Almere in overleg). Hoewel de tijden wisselen, vertrekt u doorgaans rond 08:00 uur ’s ochtends en u bent ’s avonds voor 20:00 uur weer thuis. Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging met opstaptijden.

Eemland Reizen is aangesloten bij Keurmerk Touringcarbedrijf, het kwaliteitslabel voor veilig en milieubewust vervoer per touringcar.

Voordelen voor leden

  • Vivium Services leden krijgen minimaal € 4,50 korting.
  • U kunt rekenen op een betrouwbare service en alles is voor u tot in de puntjes geregeld.

Meer informatie

Iedereen kan mee met onze dagtochten, ook als u niet lid bent van Vivium Services. U kunt zich telefonisch aanmelden (035) 6 924 495. Leden krijgen minimaal € 4,50 korting. Bent u nog geen lid maar wilt u dat graag worden? U kunt zich voor het lidmaatschap direct aanmelden. Voor meer informatie, zoals over opstapschema's en vertrektijden, kunt u contact opnemen met Vivium Services (035) 6 924 495.

Voor de brochure 2019 van Eemland Reizen klik hier.