Korting op leuke uitstapjes! - Voor ieder wat wils!

Vivium Services maakt regelmatig leuke afspraken met restaurants, musea, hotels en andere leuke bestemmingen voor jong en oud. Kijk snel verder om te ontdekken welke leuke voordelen er de komende maanden gelden!

Wellness dag bij Thermen Soesterberg

50% korting

Echt even tijd voor jezelf of elkaar? Gun jezelf dan een dagje wellness. Thermen Soesterberg is een van de meest luxueuze wellness resorts van Nederland. Dat wordt volop genieten van de vele sauna’s en baden, het heerlijke eten en de prachtige tuin. En wist u dat u bij Thermen Soesterberg zelfs kunt relaxen in een echte Mongoolse yurt? Met de bon ontvangt u maar liefst 50% korting op uw entree. Een entree boek je voor € 18,25 p.p. (i.p.v. € 36,50). Actie geldig t/m 31 augustus 2019.

Meer informatie en online reserveren (noodzakelijk): www.thermensoesterberg.nl/vivium.

 

Sauna, Oosters kleiritueel en prosecco bij Fort Resort Beemster

speciaal kortingsarrangement

Fort Beemster: een unieke locatie en Unesco Werelderfgoed. Een paar jaar terug werd het fort omgetoverd tot een ‘eco-chic’ wellness resort met hotel. U kunt hier genieten van bijzondere sauna’s en hammamrituelen. Relaxen met prachtig uitzicht op de Noord-Hollandse Beemsterpolder of in een hangmat op het zandstrand. Een speciaal Viviumarrangement, met entree, glas prosecco en een rassoul-ritueel met klei in de stoomcabine, kost nu slechts € 45,50 p.p. (€ 49,50 p.p. van vrijdag t/m zondag). Actie geldig t/m 31 augustus 2019.

Meer informatie en online reserveren:www.fortresortbeemster.nl/vivum.

 

Slipcursus bij VVC Adventure

€38,50 korting

Rijdt u graag auto maar bent u bang voor slippen? Doe dan een slipcursus bij VVC Adventure in Almere. U oefent met slalommen, uitwijkmanoeuvres en remmen in een speciale skidcar. Dat is een gewone personenauto met een speciaal hydraulisch mechanisme dat verschillende wegcondities kan nabootsen, zoals een besneeuwd, beijzeld of vervuild wegdek. U betaalt € 79,50 p.p. (normaal € 118,-). Na aanmelding via Vivium Services (035) 6 924 495 of per mail naar leden@vivium.nl ontvangt u een reserveringslink met kortingscode. Actie geldig t/m 31 augustus 2019.

Meer informatie: www.vvc-adventure.nl/slipcursus/slipcursus-special-3-uur

Midgetgolftuinen Lage Vuursche

50% korting

Een leuk uitje voor jong en oud! De tuinen zijn aangelegd in een schitterende omgeving vol bloemen en planten en ornamenten. U kunt kiezen uit de klassieke Gravelbaan, uitdagende Biljartbaan en een prachtige Grasbaan. Op vertoon van de bon krijgt u 50% korting op een baan naar keuze. Een rondje Biljartbaan kost slechts € 4,50 p.p.(normaal € 9,00), de Gravelbaan € 6,50 p.p (normaal € 13,00) en de Grasbaan € 7,00 p.p. (normaal € 14,00). Actie geldig tot 16 november 2019. Maximaal twee personen per bon en niet op zondag.

Meer informatie: www.midgetgolftuinen.nl.

 

Openluchtzwemmen bij de Sijsjesberg

20% korting

Openluchtzwembad de Sijsjesberg in Huizen ligt prachtig verscholen te midden van de Gooise bossen en heidevelden. De twee verwarmde buitenbaden met duiktoren en grote glijbaan maken de Sijsjesberg zowel bij warm als koeler weer aantrekkelijk. Wie lekker wil zonnen kan terecht op de ligweiden of het zonneterras. Op warme dagen is ook het peuterbad met spraypark open. Pret voor iedereen dus! Met de bon krijgt u 20% korting op maximaal vijf dagkaartjes. Actie geldig t/m 31 augustus 2019.

Meer informatie: www.zwembadsijsjesberg.nl

 

Let op: voor enkele aanbiedingen heeft u kortingsbonnen nodig. Deze treft u in het magazine voorjaar 2019. Mocht u geen exemplaar hebben, dan kunt u er een aanvragen. Bel (035) 6 924 495.