Monuta

De periode na een overlijden is een emotionele tijd waarin familieleden vaak veel keuzes moeten maken. Wist u dat u deze keuzes al eerder kunt maken? Vivium Services werkt hiervoor samen met Monuta. Zij steunen u graag bij uw uitvaartwensen. 

Wat doet Monuta?

Monuta biedt uitvaartzorg op maat. Monuta organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten rondom de uitvaart.

Wat is MonutaBewust?

MonutaBewust houdt in dat u jaarlijks informatie ontvangt over de uitvaartzorg. Tevens ontvangt u, in de vorm van een certificaat, een korting van € 250,- op de uitvaart. Als een gezinslid zich inschrijft bij MonutaBewust, kunnen alle andere gezinsleden die op hetzelfde adres wonen zich gratis inschrijven en hun eigen certificaat bemachtigen. Tenslotte is er de mogelijkheid om thema- en informatiebijeenkomsten bij te wonen.

Voordeel voor leden
Voor leden van Vivium Services is een inschrijving voor het lidmaatschap van MonutaBewust gratis. Normaliter betaalt u hiervoor € 25,-.

Inschrijven MonutaBewust

Vivium werkt voor deze service samen met Monuta. Wilt u zich aanmelden voor MonutaBewust? Klik dan hier voor het aanvraagformulier. Uw partner is hiermee ook meteen verzekerd van de voordelen van MonutaBewust. U ontvangt binnen twee weken uw waardecertificaat en heeft vanaf dat moment recht op alle voordelen van MonutaBewust.