Reis in Nederland - Genieten in het gezellige Brabant

‘Het leven is goed, op het Brabantse land…’. Kent u het liedje nog? Het vertelt een waar woord, want Brabant staat bekend om haar gezellige inwoners, haar mooie steden en haar fraaie en afwisselende natuur. Gaat u met ons mee genieten van een korte zomertrip naar Hotel ’t Trefpunt in Made?

We vertrekken op woensdagochtend 17 juli richting Made. Dit levendige dorp ligt in Noordwest-Brabant, niet ver de Brabantse hoge zandgronden. Made heeft een gezellig dorpsplein en een stervormig stratenplan. Hotel ’t Trefpunt ligt midden in het centrum van Made. Vanuit het gezellige en comfortabele hotel wandelt u zo gemakkelijk langs de bezienswaardigheden van het dorp, waaronder maar liefst drie kerken, een kloosterkapel, korenmolen en een watertoren. In het dorp zijn ook verschillende gelegenheden om even ‘buiten de deur’ iets te gaan drinken.

Rondvaart door de Biesbosch

Natuurlijk kunt u op woensdag en donderdag ook meedoen aan een paar leuke excursies. Voor woensdag staan een bezoek aan een rijtuigenmuseum en een rondvaart door het prachtige natuurlandschap van de Biesbosch op het programma. Donderdag maken we een panoramatoer door Brabant met stops in de bijzondere Belgisch-Nederlandse enclave Baarle-Nassau en Oisterwijk (waar bakker Robèrt van Heel Holland Bakt zijn bakkerij met tearoom heeft). Na twee heerlijke dagen en nachten pakken we op vrijdag 19 juli de koffers weer in. Lekker toerend brengen we nog een bezoek aan een aardbeienkwekerij en aan het bruisende Breda. Na een afsluitend diner zetten we u weer in het Gooi af. En kunt u lekker nagenieten van deze heerlijke minivakantie.

Ledenvoordeel

Als Vivium-lid betaalt u € 225,- p.p. bij verblijf in een tweepersoonskamer (niet-leden € 235,- p.p.). Voor een eenpersoonskamer betaalt u een toeslag van € 35,-. De reissom omvat de reis per luxe touringcar, koffie met gebak op de heenreis, twee all-inclusive hotelovernachtingen met ontbijt, lunch, driegangendiners en koffie, thee, frisdrank, bier en wijn tussen 18.00 en 22.00. Ook inbegrepen is een driegangen-afscheidsdiner op de terugreis. Niet inbegrepen zijn optionele uitgaven van persoonlijke aard zoals entrees, rondvaart en extra consumpties overdag.

Deze reis is zonder (zorg)begeleiding.

Deze reis is via Eemland Reizen en zonder zorgbegeleiding. Wilt u graag mee? Boek dan snel, want ons vorige minireisje was snel uitverkocht!

Meer informatie en aanmelden?

Neem dan contact op met onze klantenservice (035) 6 924 495.