Schadeverzekeringen - Bent u wel goed verzekerd?

Inboedelverzekering, woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering: eenmaal afgesloten kijkt bijna niemand er meer naar om. Maar het loont om deze verzekeringen eens onder de loep te nemen. Sterker nog: met het Vivium Schadecollectief dat we met onze partner Heilbron (voorheen SUCSEZ) ontwikkelden, bent u vaak goedkoper en beter uit.

Wat houdt het schadecollectief in?

Het verzekeringspakket omvat standaard een inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsverzekering én gratis verhaalservice. U kunt het uitbreiden met bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering en verzekeringen voor (brom)fiets, caravan en kampeerauto. Ook voor uw autoverzekering bent u bij Vivium aan het juiste adres.

Unieke verhaalservice
Als extra dienstverlening heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de verhaalservice. Dit is een vorm van rechtsbijstand die je nog nauwelijks ziet in Nederland. De service biedt ondersteuning en helpt om de geleden schade én de bijbehorende kosten te verhalen op de veroorzaker van een ongeval. Het gaat daarbij om schade die een verzekering normaal gesproken niet dekt. De verhaalservice voert de ingewikkelde en vervelende discussies over aansprakelijkheid in plaats van u. Voor Vivium-leden is de verhaalservice bij schade- en zorgverzekeringen geheel gratis.

Heilbron doet meer: Vivium Zorgcollectief

Naast het schadecollectief bestaat er ook het Vivium zorgcollectief. Leden van Vivium Services ontvangen tot 9% korting op de basisverzekering en 12% op aanvullende verzekeringen bij negen verschillende zorgverzekeraars. U hoeft vaak niet eens over te stappen om gebruik te kunnen maken van de korting. Heeft u vragen over uw huidige of nieuwe polis, over de voorwaarden, declaraties, vergoedingen en zorgverleners? Heilbron biedt uitkomst. Als betrouwbare en vakkundige verzekeringsadviseur helpen ze kosteloos met al uw vragen en/of problemen inzake uw zorgverzekering. Meer informatie vindt u hier

Contact?

Benieuwd of het schadecollectief ook voor u aantrekkelijk is? Bel dan rechtstreeks met de Vivium Heilbron advieslijn via: 088-12 10 206. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.