Sportscholen

Wie meer gaat bewegen, merkt het gezondheidseffect vrijwel direct. U krijgt een groter uithoudingsvermogen en een betere conditie. Vivium Services werkt samen met maar liefst negen sportscholen uit de regio: Coronel Sports in Huizen, FysioSportcentrum Weesp, Fysio Bussum en Jovitaal.

Korting bij Coronel Sports in Huizen

Bent u op zoek naar fitness, groepslessen zoals Yoga, Pilates en Spinning of een racketsport zoals tennis, padel en squash in de buurt van Huizen, Blaricum, Laren of Naarden? Maak dan vandaag nog kennis met Coronel Sports in Huizen.

Bij Coronel Sports bestaat voor u de ideale omgeving om optimaal aan uw gezondheid te werken. Bepaal met een van de coaches uw persoonlijke doelen en ga samen aan de slag. Of het nu gaat om het behalen van een streefgewicht of hulp bij het omschakelen naar een gezonde leefstijl die bij u past, ze helpen u daar graag bij!

Leden ontvangen bij Coronel Sports 50% (oftewel € 35,-) korting op het inschrijfgeld & administratiekosten.

Korting bij FysioTrainingscentrum Weesp

Fysiosportcentrum Weesp staat voor persoonlijke aandacht en verantwoord en gezellig sporten. Of u nu jong, oud, sporter, niet-sporter, met of zonder klachten bent. Een inttakegesprek en fittest geven een goed inzicht in uw gezondheid en fitheid. De fysiotherapeut/ trainer maakt een persoonlijk trainingsprogramma voor u.

Op vertoon van uw Vivium ledenpas kunt u 1 week gratis kennismaken (incl. uitgebreide intake) met het FysioTrainingscentrum (alleen geldig bij nieuwe aanmelding).

Korting bij Fysio Bussum in Bussum

Bij Fysio Bussum kunt u ook terecht voor fitness. Hier kunt u onder begeleiding betaalbaar sporten in een prettige omgeving. Voordat u gaat sporten hebt u een intake gesprek met één van onze fysiotherapeuten. Wij willen graag weten wat uw doelen zijn met het sporten en of er nog fysieke belemmeringen zijn waar wij rekening mee moeten houden. Vervolgens krijgt u een persoonlijk sportplan. Met dit sportplan doet u de fitness oefeningen die bij u passen. Het is de ideale plek om in beweging te komen en blijven! Altijd onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Dan weet u zeker dat u op de juiste manier beweegt.

U kunt komen trainen op vaste tijden, dan is er altijd een fysiotherapeut in de zaal. Wilt u liever op een ander tijdstip individueel, dat kan ook.

Fysio Bussum werkt nauw samen met Kliniek Kop en Lijf: kliniek voor revalidatie en psychische geneeskunde.

Op vertoon van uw leden pas krijgt u 20% korting op een jaarabonnement. Daarnaast kunt u een proefabonnement van zes weken afnemen voor € 64,50.  

Korting bij Jovitaal in Laren

In Jovitaal is iedereen welkom voor oefeningen in een rustige en ontspannen sfeer. De oefenprogramma's zijn voornamelijk gericht op het trainen van het uithoudingsvermogen en versterken van spieren. Zowel 'vrij' trainen en trainen onder begeleiding van fitnesstrainers is mogelijk. Ook kunnen er groepslessen worden gevolgd. U kunt altijd gratis een proefles volgen.


Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 10% korting op uw kwartaalabonnement voor fitness.

Korting bij Het Preventiecentrum in Almere 

Ons lichaam heeft beweging nodig. Er is een verschil tussen fitness, trainen en bewegen. Bij het Preventiecentrum helpen we iedereen om fit te worden en gezond te blijven.. Samen met jou stellen we je doelen en begeleiden je naar een gezondere jij!
Wij bieden ook een breed scala aan groepslessen aan. Van kickboksen, yoga, zumba, pilates en spinning tot speciale trainingen voor 65 plussers.

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 10% korting op alle fitnessabonnementen

Laat altijd uw ledenpas zien. U bent van harte welkom voor een proefles bij de diverse sportscholen!

Ook interessant

Adressen

Aktiefysio
Oude Amersfoortseweg 152
1212 AJ Hilversum
(035) 623 05 40
www.aktiefysio.nl

Coronel Sports
IJsselmeerstraat 5b
1271 AA  Huizen
035-5288000
www.coronelsports.nl
info@coronelsports.nl

FysioTrainingscentrum Weesp
Amstellandlaan 106
1382 CH Weesp
(0294) 45 00 65
www.fysiotrainingweesp.nl 

Fysio Bussum
Nijverheidswerf 22-24
1402 BW Bussum
(035) 5 233 575
www.fysio-bussum.nl
contact@fysio-bussum.nl 

Jovitaal
Eemnesserweg 42
1251 ND Laren
(035) 539 42 00 

Het Preventiecentrum Almere Stad
Randstad 22-01
1316 BN Almere
(036) 2 005 176

Het Preventiecentrum Almere Buiten
Dwangmolenstraat 8
1333 GW Almere
(036) 5 327 381

Preventiecentrum Almere

Samenwerking