Thuiszorgwinkel FullMobility - Uw betrouwbare partner in hulpmiddelen

FullMobility levert een volledig assortiment aan zorg- en (revalidatie) hulpmiddelen. Als u door omstandigheden tijdelijk hulpmiddelen nodig heeft, dan kunt u deze gratis lenen.

Leden van Vivium profiteren van gratis uitleen van loophulpmiddelen en 5% tot 10% korting op koopartikelen.

Compleet assortiment

FullMobility levert hulpmiddelen voor alle fasen van het leven. Dit zijn zowel hulpmiddelen die gebruikt worden bij ziekte en handicap, als artikelen om gezond en actief te blijven. U kunt bij FullMobility terecht voor o.a. scootmobielen, rollators, aangepaste bedden en diverse ADL-middelen. Maar ook voor aangepaste mobiele telefoons. Zowel huur als koop. FullMobility biedt u een volledig aanbod op maat aan.

De uitleenhulpmiddelen kunt u ophalen in de winkel in Bussum.

Kopen, huren, lenen

Bij FullMobility kunt u terecht voor zowel koop als huur van hulpmiddelen, nieuw of gebruikt. FullMobility biedt ook installatie en montage van hulpmiddelen aan huis.

Vergoeding

Zorgverzekeraars en gemeenten vergoeden soms meer dan u denkt. De medewerkers van FullMobility weten daar alles over te vertellen. Kom langs en vraag ernaar, of kijk op de website.

Altijd korting voor leden

Leden van Vivium Services krijgen op vertoon van de ledenpas 10% korting op een groot deel van het koopassortiment. Daarnaast lenen leden gratis loophulpmiddelen zoals krukken, looprekken en rollators voor maximaal zes weken.

Adres

FullMobility winkel en centraal uitleenpunt
Bezoekadres: Vlietlaan 54 in Bussum
Openingstijden: ma t/m vrij 08.30 tot 17.30 uur / zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Contact: Telefoon: (035) 7 601 580 / E-mail: info@fullmobility.nl
Storingsdienst (24/7):
(035) 7 601 579 

Links:

Meer informatie over FullMobility

Laat altijd uw ledenpas zien.