Valpreventie: gratis screening

Heeft u wel eens het gevoel dat u uit balans raakt tijdens het lopen? Is het lastig om uw evenwicht te bewaren? Of bent u zelfs onlangs gevallen? Meld u dan aan voor de gratis screening bij Fysio Bussum en check uw balans. 

Waarom valpreventie?

Verhoogd risico op vallen
Er zijn meerdere factoren waardoor mensen een verhoogd risico hebben op vallen, zoals de afname van spierkracht, lenigheid en evenwicht op latere leeftijd. Door deze factoren vroegtijdig te herkennen, kunt u valpartijen voorkomen. Tijdens de 30-minuten-screening bij Fysio Bussum krijgt u inzicht in de factoren die problemen met uw balans (kunnen) veroorzaken.

Gesprek met fysiotherapeut
De screening bestaat uit een gesprek met een fysiotherapeut die uw klachten met u bespreekt. Ook vertelt hij of zij u meer over de risico’s van evenwichtsproblemen. Op basis van de screening krijgt u meteen een advies over de behandeling van uw klachten.

Voordeel voor leden

  • Gesprek en onderzoek door fysiotherapeut
  • Als Vivium lid kunt u gratis deelnemen aan de screening

Zo maakt u een afspraak

Vivium werkt voor deze service samen met Fysio Bussum. Wilt u een afspraak maken? Bel Vivium Services (035) 6 924 495. Wij noteren uw vraag en telefoonnummer. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld voor een afspraak.

Links:

•    Meer informatie over Fysio Bussum