Zwembaden

Wie meer gaat bewegen, merkt het gezondheidseffect vrijwel direct. U krijgt een groter uithoudingsvermogen en een betere conditie. Vivium Services werkt samen met zes zwembaden: Sportcentrum De Biezem, zwembad De Lieberg, Sportcomplex De Lunet, Sportcentrum De Zandzee, zwembad Het Mineraal en Sportcentrum De Meent.

Korting bij Sportcentrum de Biezem

Sportcentrum de Biezem in Laren heeft aquajoggen voor senioren ontwikkeld om hen een buitengewoon veilige en verantwoorde bewegingsvorm aan te bieden.

Ook kunt u er terecht voor Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) en aquafitness. De jonge gezinnen kunnen terecht voor zwangerschapszwemmen en ouder-en kindzwemmen.

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u als lid, eenmalig per kalenderjaar, 10% korting op de leskaart Aquasport (€56,-, 8 keer, 10 weken geldig) of de leskaart Aquasport 65+ (€51,-, 8 keer, 10 weken geldig).

Korting bij zwembad de Lieberg

Zwembad de Lieberg in Hilversum biedt voor ieder wat wils. De Lieberg beschikt over een 25-meter bad waar u uw baantjes kunt trekken. Daarnaast is er een doelgroepenbad, waarin een veelheid aan verschillende aquasporten wordt ontplooid. Er is voor iedereen een leuke en geschikte les! Tenslotte is er een Whirlpool aanwezig waarin u rustig kunt ontspannen.

Op vertoon van uw ledenpas krijgt 10% korting op 12- en 25 badenkaarten en aquasporten.

Korting bij Sportcomplex de Lunet

Sportcomplex de Lunet in Naarden biedt een grote variatie in programma's voor verschillende doelgroepen. Naast recreatief zwemmen kunt u ook deelnemen aan baby-, peuter- en kleuterzwemmen, trimzwemmen en aquafitness.

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u eenmalig, per kalenderjaar, per huishouden, 10% korting op de volgende kaarten/knippen:

  • 10 badenkaart
  • 20 badenkaart
  • Aquafitnesskaart (8 knippen)
  • Trimmen (8 knippen)
  • Baby-, peuter-, kleuterzwemmen (8 knippen)

Korting bij Sportcentrum de Zandzee

Sportcentrum de Zandzee in Bussum biedt tal van mogelijkheden. Naast vertier voor jong en oud tijdens het recreatief zwemmen kunt u bij Sportcentrum de Zandzee ook banenzwemmen. U kunt ook terecht voor Verantwoord fit, Seniorenfit en diverse Aqua-activiteiten.

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u, als nieuwe klant bij de Zandzee, eenmalig per kalenderjaar, per huishouden, 10% korting op de volgende tariefsoorten:

  • 12-baden
  • 8-baden Aqua-activiteiten (aquasoos, aquasport, en seniorenfit) in de ochtenduren.

Neem voor deelname aan Aqua-activiteiten contact op met sportcentrum de Zandzee.

Korting bij Het Mineraal

Het mineraal heeft een ruim aanbod activiteiten voor jong en oud. Wie bij Het Mineraal komt zwemmen, kiest voor professionele begeleiding, persoonlijke aandacht, een prettige sfeer en gezond vitaal zwemwater van 33 graden Celcius. Het Mineraal biedt onder andere: banenzwemmen, familiezwemmen, seniorenzwemmen, zwangerschapszwemmen, aquafitness, ouder- en kind-zwemmen en warmwatertherapie.

Vivium leden ontvangen bij Het Mineraal één extra entree bij afname van een 10-entreekaart voor zwemmen en warmwatertherapie. Daarnaast geldt er één gratis les bij aanschaf van een combi-activiteitenkaart. Deze kaart betekent dan niet 11, maar 12 lessen zwangerschapszwemmen, zwangerschapsaerobics, babyzwemmen, ouder- kindzwemmen, aquavitaal, aquarobics, aquabootcamp of groeps Watsu lessen.

Korting bij sportcentrum de Meent

Op vertoon van uw ledenpas krijgt 10% korting op een 10 of 25 badenkaarten en aquasporten.

 

Adressen
Sportcentrum de Biezem

Schapendrift 64
1251 XH Laren
(035) 5 314 964

Zwembad de Lieberg
Jan vd Heydenstraat 170
1221 EM Hilversum
(035) 6 830 954
 
Sportcomplex de Lunet
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD Naarden
(035) 6 950 936

Sportcentrum de Zandzee
Struikheiweg 14
1406 TK Bussum
(035) 6 933 554

Het Mineraal
Radioweg 33
1324 KW Almere
0294-416017
info@hetmineraal.nl

HSportcentrum De Meent
RGRaaf Wichman 177
1276 KD HUIZEN
(035) 5 256 514
meent@optisport.nl

Links:

Ook interessant


Laat altijd uw ledenpas zien.