dinsdag 5 juni 2018: Klassiek concert in Naarderheem Archief

Op dinsdag 5 juni 2018 geeft het ensemble Deshima Trio om 20:00 uur een klassiek concert in Naarderheem. De zaal is open om 19.30 uur. Entree bedraagt € 5,- incl. koffie en/of thee.

Het ensemble Deshima Trio, bestaande uit Asako Ogawa - viool, Gideon Nelissen - viool, Natsuko Tamaru - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Vivaldi, Johann Strauss jr, Debussy en Gershwin. Het programma duurt één uur, zonder pauze.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt een uur (zonder pauze). U bent welkom vanaf 19.30 uur.

De entree bedraagt € 5,- incl. koffie en/of thee.

Adres: Amersfoortsestraatweg 1, Naarden.

Voor minder mobiele omwonenden is vervoer mogelijk. Aanmelden via kan via (035) 695 44 11 of receptienaarderheem@vivium.nl.   

Het optreden is op verzoek van Naarderheem georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis en wordt mede mogelijk gemaakt door Stg. Recreatiefonds 'Spieghelzicht',  Grovestins Stichting, INERGY en particuliere donateurs.

Over de musici

Het Deshima Trio bestaat uit twee violisten en een pianiste. Asako Ogawa (viool), Gideon Nelissen (viool) en Natsuko Tamaru (piano). De naam “Deshima”  is afkomstig  van het eiland Deshima in Japan waar 400 jaar geleden voor het eerst handel plaatsvond tussen Japan en Nederland. Na 400 jaar krijgt deze verbinding opnieuw gestalte door de muziek van dit multiculturele trio. Het Deshima Trio treedt in Nederland al enkele jaren succesvol op met klassieke en moderne kamermuziek. Ze zijn geselecteerd om te spelen in diverse concertseries en op festivals. Het Deshima Trio heeft een gevarieerd repertoire van barok tot en met tangomuziek. De arrangementen zijn van eigen hand en er wordt in verschillende combinaties gespeeld: viool duo, piano & viool en als trio.