Loop je ook mee met de Wallenloop voor de cliënten van Vivium?

Op zondag 19 mei doen we vanuit Vivium voor de tweede keer mee aan de Wallenloop rond de Naarden-Vesting die om 11.00 uur van start gaat. Het streven is om met minimaal 50 mensen mee te doen. Dat kunnen collega’s zijn én mensen van buiten Vivium die graag op een sportieve manier bijdragen aan een goed doel.

Welk goede doel is dat?

We maken er een sponsorloop van waarbij de opbrengst ten goede komt aan de cliënten van Vivium. Om precies te zijn: revaliderende ouderen die te maken hebben met neurologische of orthopedische problemen.

Voor deze cliënten willen we heel graag de ‘PABLO’ aanschaffen. Dit is een uitgebreid systeem voor therapie waarmee cliënten ook zelfstandig kunnen trainen en waarmee zij hun arm- en been functies kunnen verbeteren. Ook wordt de vooruitgang die een revalidant boekt nauwkeurig opgeslagen en weergegeven. Dit geeft extra inzicht in de eigen prestaties en kan zeer motiverend werken.

Ik loop graag mee, wat moet ik hiervoor doen?

Stap 1: meld je aan via dit formulierJe kiest hier ook voor de afstand die je wilt lopen(4 km., 7,5 km., 11 km. of 14,5 km.)

Stap 2: laat je sponsoren door vrienden, familie, kennissen, collega's enz. Klik hier voor het machtigingsformulier dat je sponsoren moeten invullen. Ingevulde sponsorformulieren kun je scannen en mailen naar g.versteeg@vivium.nl of per post versturen naar: Vivium Zorggroep, t.a.v. Greetje Versteeg, Postbus 406, 1270 AK Huizen.  

Meer informatie?

Kijk op www.avtempo.nl. of neem contact op met Greetje Versteeg via g.versteeg@vivium.nl