Nog enkele plekken open voor opleiding Verzorgende Geriatrische Revalidatiezorg

Ben je verzorgende en/of VIG’er? En wil je je blijven ontwikkelen in je vak? Dan is de branche-erkende opleiding tot Geriatrisch Revalidatieverzorgende van Vivium Naarderheem misschien iets voor jou.

Voor is het ouderen steeds belangrijker om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren. Dat vraagt om verzorgenden die beschikken over kennis van zorg maar ook steeds meer van revalidatieprocessen. Vakmensen die klinisch, vanuit een ziektebeeld, kunnen redeneren en daarnaast goed kunnen observeren, motiveren en coachen. Dat alles en meer leer je tijdens opleiding tot Geriatrisch Revalidatieverzorgende. Aanmelden voor de volgende lichting (start: 17 sept. 2018) is nog mogelijk.

De opleiding vormt een verdieping van het vak van Verzorgende Individuele Gezondheidszorg. Je volgt workshops door deskundigen (o.a. aan de hand van cliënten waar je dagelijks mee werkt), werkt opdrachten uit en maakt e-learnings. Bovendien kun je veel kennis en ervaring uitwisselen met collega’s van andere zorginstellingen.

Klik op de foto om te lezen waarom collega´s de opleiding aanbevelen.

Heb je belangstelling? Meld je dan aan via dit formulierEr wordt dan contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over de de opleiding.

Klik hier voor de opleidingsbrochure