Ontdek de zorg

Doe jij je werk met lef en liefde?

Bij Vivium krijg je de ruimte om je werk met lef en liefde te doen en heb je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Nieuwsgierig naar werken in de zorg bij Vivium? Maak kennis met onze recruiters tijdens de Ontdekdezorg week:

Ontdek de zorg banenmarkt

LET OP!: Dit evenement is geannuleerd.

Ontmoet vrijblijvend diverse werkgevers en loopbaancoaches.

Ga in gesprek met verschillende werkgevers en loopbaancoaches op een leuke laagdrempelige manier. Misschien twijfel je over je foto, CV of LinkedIn en wil je dat er een professional een blik op werpt. Of vind je het leuk om een workshop te doen over ontwikkelingen en werken in de zorg. Lijkt het je leuk om hier een kijkje te nemen? Op 16 maart van 09.30 tot 12.30 uur ben je van harte welkom in het Leerhotel in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie.

Bureau voor 1 dag

Maak kennis met onze recruiters en ontdek de mogelijkheden!

Alleen op 17 maart vind je een speciaal Vivium bureau bij het UWV in Hilversum. Je kan hier al je vragen stellen en met verschillende professionals praten over de mogelijkheden. Kom op 17 maart tussen 13.00 en 17.00 uur naar het UWV in Hilversum en wie weet kunnen wij jou verder helpen!

Ontdek de zorg café

LET OP!: Dit evenement is geannuleerd.

Ontdek de zorg onder het genot van een hapje en drankje.

Benieuwd naar ervaringen van mensen die een overstap hebben gemaakt naar zorg en welzijn? Onder het genot van een hapje en drankje leer je verschillende werkgevers kennen en zijn er verschillende leuke activiteiten te doen om je inzicht te geven in de Zorg in de Gooi en Vechtstreek. Lijkt dit jou wel wat? Op 18 maart ben je van harte welkom deel te nemen tussen 15.00 en 18.00 uur in De Vorstin in Hilversum. Klik hier voor meer informatie.

Kun je niet bij deze activiteiten aanwezig zijn?

Maar wil je wel graag kennismaken met Vivium? Neem dan contact op met onze recruiters via (035) 6 924 039, mail naar werkenbij@vivium.nl of kijk op werkenbijvivium.nl. Tot snel!