Restaurant in Oversingel

In Nederland gelden sinds donderdagmiddag 12 maart nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Vivium volgt deze richtlijnen. Om deze reden is het restaurant tijdelijk gesloten.

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'Oversingel'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Een nieuw restaurant voor Oversingel!

Wekenlang is er achter de schermen hard gewerkt. Het restaurant is voorzien van een hele nieuwe inrichting en uitstraling. De keuken, die voorheen achter in het gebouw zat, heeft een prominente plek gekregen in het restaurant. En de koks? Zij stralen en genieten van hun nieuwe werkplek!

A la Cartekaart Oversingel

Uit eten in Oversingel?

Restaurant Oversingel in woonzorgcentrum Oversingel in Weesp

In restaurant Oversingel bent u 's middags en 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje of iets uit de lunchvitrine.

Menu week 23

Menu week 24

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie en in de middag ook voor een borrel en hapjes.

Tussen 12.00 en 14.00 uur heeft u de keuze uit verschillende  lunchgerechten en warme maaltijden.
Vanaf 16.30 uur
kunt u heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving. De keuken is tot 18.30 uur open. 

Voor het diner verzoeken we u om een dag van tevoren te reserveren via telefoonnummer (0294) 23 96 81.

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Oversingel kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij restaurant Oversingel via telefoonnummer (0294) 23 96 81.