Steun Oversingel

De vriendenstichting zet zich in om het leven van de bewoners net iets aangenamer te maken.

Voor álle bewoners in Oversingel geldt, dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Met bijvoorbeeld regelmatig een concert, filmvoorstelling of uitje met de (rolstoel)bus.

Steunt u de Vrienden?

Extra Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. U kunt Oversingel steunen door middel van een eenmalige of periodieke donatie. De stichting heeft een ANBI verklaring van de belastingdienst, wat inhoudt dat er geen belasting over uw gift betaald hoeft te worden. Zo komt elke euro ten goede aan de bewoners.

Financiële ondersteuningsmogelijkheden

Met onderstaand machtigingsformulier kunt u heel eenvoudig een bijdrage aan Oversingel regelen.. Stuur het compleet ingevulde formulier naar het hierop vermelde adres en wij regelen verder alles voor u.

Meteen doneren?
Dat kan op bankrekeningnummer NL89 RABO 0300 4390 75 t.n.v. Stichting Vrienden Vivium Zorggroep o.v.v.Oversingel

Voordelig Schenken?
Wilt u Oversingel enkele jaren achter elkaar steunen? Dan adviseren wij een periodieke schenkingsovereenkomst af te sluiten. Deze manier van doneren is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting.

Lees hier meer over schenken met belastingvoordeel.

Nalatenschap 
Oversingel gedenken in een nalatenschap is een mooie en zeer gewaardeerde manier om ons werk ook in de toekomst mogelijk te maken.

Onze afdeling fondsenwerving informeert u graag over de mogelijkheden van een periodieke schenkingsovereenkomst of nalatenschap. U kunt hen bereiken via telefoonnummer (035) 6 924 093. E-mail: fondsenwerving@vivium.nl