Restaurant Het Vestion

Restaurant Het Vestion in Naarderheem is een sfeervol restaurant dat beschikt over het 'Euro-Toques' keurmerk. Dat betekent bijvoorbeeld dat er ambachtelijk wordt gekookt, zo veel mogelijk op basis van biologische seizoensgroenten. Met aandacht voor smaak, geur en beleving. Bij het restaurant is ook een gezellig terras, waar het bij mooi weer prettig toeven is.

Kerstdiner in Het Vestion?

Komt u ook naar het kerstdiner in Naarderheem Het Vestion op 25 of 26 december? Klik op de afbeelding rechts voor het menu.  

Uw familie en vrienden zij natuurlijk ook van harte welkom! Voor gasten van buiten Naarderheem bedragen de kosten € 42,50 per persoon. Voor u als revalidant zijn aan het kerstdiner geen kosten verbonden.

U kunt reserveren bij de bar van het restaurant, via telefoonnr. (035) 6 954 419 of via restaurantNH@vivium.nl. Laat u meteen weten met hoeveel personen u komt?

Aanvang diner: vanaf 17.00 uur

Menukaart

Of u nu een kopje koffie wilt gebruiken, wilt lunchen, een glaasje wijn wilt drinken of dineren? Onze medewerkers staan voor u klaar! Voor € 9,70 heeft u al een dagschotel. Hieronder kunt u ons á la carte menu aanklikken.

Openingstijden

Het Vestion is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 - 20.00 uur en op zondag van 11.30 t/m 20.00 uur. De keuken is geopend van 11:00 tot 19:30 uur. 

Iets te vieren?

Verblijft u in Naarderheem en heeft u iets te vieren? Wij regelen het graag voor u! Ook buiten de normale openingstijden. Er is een overdekte patio waar bij minder mooi weer onder andere ook gebarbecued kan worden.