Volledig Pakket Thuis

Wilt u graag thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Maar heeft u wel begeleiding, ondersteuning of persoonlijke verzorging nodig? Hulp bij het koken, boodschappen doen of begeleiding naar uw arts? Dan is het Volledig Pakket Thuis misschien iets voor u.

De keuze is aan u!

Het Volledig Pakket Thuis (VPT) bestaat uit reguliere zorg, maar biedt meer dan dat. Het VPT is een totaalpakket waarbij bijvoorbeeld samen eten, hulp bij het koken, deelname aan activiteiten en begeleiding zijn inbegrepen. U gaat samen met uw VPT-medewerker op pad. Hij of zij beschikt over een auto. Naar het ziekenhuis als dat nodig is, maar bijvoorbeeld ook de stad in om een kopje koffie te drinken of samen boodschappen te doen.

Voordelen van het Volledig Pakket Thuis

  • Een steuntje in de rug in uw zelfstandigheid
  • Afgestemd op uw wensen en mogelijkheden
  • Steeds dezelfde vertrouwde gezichten
  • Beschikking over een auto
  • Verlichting voor uw mantelzorgers

Kosten

Wanneer u een zorg-indicatie heeft gekregen, komt u in aanmerking voor een vergoeding. Naast deze vergoeding betaalt u zelf een inkomensafhankelijke bijdrage. Ook zonder indicatie is het mogelijk gebruik te maken van het Volledig Pakket Thuis, dan betaalt u zelf. De medewerkers van de Vivium Klantenservice geven u graag meer informatie over de vergoedingen en eigen bijdrage.

Aanmelden voor het Volledig Pakket Thuis

U kunt het wijkteam bereiken via de Klantenservice op telefoonnummer (035) 6 924 924. Een medewerker van het wijkteam neemt dan contact met u op voor een afspraak bij u thuis. U bespreekt uw wensen en samen met u bekijkt het wijkteam wat er mogelijk is. Het wijkteam luistert naar wat u belangrijk vindt. Zodat de ondersteuning altijd precies past bij uw wensen.