Vrijwilliger Beautysalon

In De Bolder hebben ze een eigen beautysalon. Hier verwennen ze de bewoners en zorgen ze voor ontspanning. Je kan helpen bij de activiteit 'Handverzorging'. De handen van de bewoners worden lekker verzorgd, nagels gevijld en gelakt en een verzorgende handcrème maakt het af.

 

Werktijden
We kunnen jouw hulp gebruiken op maandagmiddag.

Wat breng je mee?
Je vindt het leuk om nagels te lakken en hand te verzorgen. Je maakt met ouderen graag een praatje en kunt (goed) omgaan met dementerende ouderen. Daarnaast dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Wat mag je van ons verwachten?
Wij geven 1 keer per jaar een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie. Alle activiteiten worden bovendien altijd georganiseerd door een medewerker vrijetijdsbesteding. Als vrijwilliger ondersteun je deze medewerker. Samen zorgen we voor een gezellige activiteit voor de bewoners!

Werkadres
Akkerweg 57
1276 BB Huizen

Sta jij hier positief tegenover?
Solliciteer dan direct via de sollicitatie button op deze pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Claudine Otten, coördinator Uitbureau en vrijwilligers, via e-mail uitbureaudebolder@vivium.nl of via telefoonnummer (035) 577 31 00.