Naar ViviumNet

De Bolder

 

Verzorgingshuis, verpleeghuis en dagbehandeling in Huizen

Zorg in een beschermde omgeving

Welkom bij De Bolder! De Bolder is een gezellig en kleurrijk huis waar tal van activiteiten georganiseerd worden voor de 151 bewoners. Alle bewoners wonen in een eigen kamer of tweekamerappartement. De meeste bewoners van het verzorgingshuis hebben een eigen balkon of patio. 

 

Zelfstandig wonende cliënten maken bijvoorbeeld gebruik van het restaurant, de dagbehandeling- en verzorging of de door ons georganiseerde welzijnsactiviteiten.

 

Wij willen cliënten een vorm van wonen, zorg en welzijn bieden, waarbij wij de dienstverlening en de veiligheid zo organiseren dat u zich prettig en vooral thuis bij ons voelt. Bekijk onderstaande film voor een voorproefje van de sfeer in De Bolder!

 

Kerngegevens

In het verpleeghuis van De Bolder zijn 14 kleinschalige woningen voor 85 psychogeriatrische clienten. In het verzorgingshuis zijn 2-kamerappartementen voor 66 zelfstandig wonende clienten. In de Ruyterstraat in Huizen bevindt zich een kleinschalig wooncomplex, waar 24 clienten met een PG-achtergrond wonen. Daarnaast zijn er 32 aanleunappartementen en 37 zorgwoningen van woningcorporatie de Alliantie die worden verhuurd aan senioren.

Indicatie

Voor de kleinschalige verpleeghuiswoningen is een indicatie nodig van het CIZ, in dit geval voor een zorgzwaartepakket 5 of 7. De bewoners van het verpleeghuis hebben vanwege hun dementie een beschermde omgeving, intensieve zorg en veel structuur nodig. Meer informatie over de indicatie vindt u op http://www.ciz.nl/ of u kunt hiervoor bellen naar (0900) 1404.

 

Klik hier voor meer informatie over aanmelden, kosten en wachttijden.

Klik hier voor een beschrijving van de ZZP's en Vivium Arrangementen per ZZP.

Contact

Woonzorgcentrum De Bolder

Akkerweg 57

1276 BB Huizen

T (035) 5 773 100

F (035) 5 253 703

 

E bolder@vivium.nl

 

Voor al uw zorgvragen

Vivium Klantenservice

T (035) 6 924 924

E klantenservice@vivium.nl