Open dagen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot wonen bij Vivium? Bezoek dan op 17 maart, 9 juni of 3 november de Open dag Zorgeloos wonen in Bussum, Laren of Weesp.

Wilt u meer weten over wonen voor mensen met dementie? Op zaterdag 22 september bent u van van 10.00 - 14.00 van harte welkom in Huizen, Laren, Bussum, Weesp en Amsterdam-Zuid, voor onze Open dag Wonen met dementie.

Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 17 maart 2018

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op zaterdag 17 maart staan de deuren open van de 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, De Gooise Warande en Godelinde in Bussum en Johanneshove in Laren.

Programma Open dag

Tijdens de Open dag krijgt u uitleg over het Zorgeloos wonen bij Vivium. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ook kunt u de locatie en een appartement bezichtigen. 

Blijft u gezellig een hapje eten of wat drinken in één van de restaurants?

Klik hieronder voor het precieze programma op de locatie van uw keuze. U vindt hier ook meer informatie over de tarieven voor huur en woonservicekosten.

De Open dag op zaterdag 17 maart 2018 is van 10.00 tot 13.00 uur.

Heeft u 17 maart al andere plannen of wilt u eerder een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!