Nieuws

Introductie nieuwe locatiemanager George Scot

Sinds 1 december hebben De Stichtse Hof en De Dennen een nieuwe locatiemanager. George Scot neemt het over van interim-locatiemanager Aernout Schravendeel. Hij stelt zich graag aan u voor.

Kleinschalig wonen in De Dennen

Sinds afgelopen oktober is De Dennen gestart met kleinschalig wonen. Dit was uiteraard wel even wennen voor de bewoners en de medewerkers, maar inmiddels heeft iedereen zijn draai gevonden. We praten hierover met EVV´er Corrie du Chatenier.

Familie als vrijwilliger

Voor alle bewoners geldt dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Daarom organiseren wij veel gezellige activiteiten en evenementen en daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken! Of misschien wilt u wel helpen bij één van onze gezellige verenigingen, de krant voorlezen of helpen in de tuin? Er zijn vele mogelijkheden, alle hulp is welkom!

Een onvergetelijke rondleiding

21 september was het wereld Alzheimerdag. Op deze dag werd er wereldwijd extra aandacht geschonken aan dementie. In Nederland gaven 12 musea rondleidingen speciaal voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Bijzonder kunstproject met bewoners in De Stichtse Hof

Afgelopen november is er in De Stichtse Hof een bijzonder kunstproject afgerond. Door twee groepjes bewoners is er gewerkt met diverse materialen en thema’s. Het project is in juni gestart door Caroline Diepstraten en Marjolijn Akkermans. We praten met Caroline over dit bijzondere project.

Jaarlijkse prijsindexering

Met ingang van 1 januari worden de prijzen van diverse diensten aangepast.

Extra budget verpleeghuiszorg

Zoals u ongetwijfeld in de media heeft vernomen, heeft het nieuwe kabinet extra budget uitgetrokken voor de verpleeghuiszorg in Nederland. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee, dit extra geld is ontzettend hard nodig om de bewoners de zorg en aandacht te kunnen geven die nodig is.

Update van het Uitbureau

Wat een bewogen laatste kwartaal hebben we achter de rug op de Stichtse Hof en de Dennen als het gaat om Leefplezier.