Naar ViviumNet

Godelinde

Een modern en sfeervol woonzorg- centrum voor ouderen in Bussum.

Zorgeloos wonen in Godelinde

U huurt uw eigen appartement in Godelinde, om lekker op uzelf te zijn. Een thuis. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een frisse wandeling in het park, een uitstapje met vrienden of een gezellige kaartavond. En service en zorg zijn altijd voorhanden. Dat is Zorgeloos wonen bij Vivium.

 

Meer informatie of een rondleiding?
Bel gerust (035) 6 924 924 of mail naar klantenservice@vivium.nl.

 

U kunt alvast meer lezen over Zorgeloos wonen in deze folder:  

Film Zorgeloos wonen

Prettig wonen met zekerheid van goede zorg

 

Vlakbij het centrum van Bussum, in één van de groene wijken, ligt Godelinde. Een modern en sfeervol woonzorgcentrum voor ouderen.

 

Op loopafstand van Godelinde zijn diverse winkels, een bushalte en het park 'Het Mouwtje' dat ook een kinderboerderij en kindertuinen huisvest.

In Godelinde is het prettig wonen dankzij de hoge kwaliteit van de appartementen en van de geboden zorg, diensten en activiteiten. In het restaurant kunt u terecht voor lunch, diner en tussendoortjes. Bovendien kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten en kunt u gebruik maken van het sfeervolle restaurant 't Mouwtje. De smakelijke gerechten komen rechtstreeks uit eigen keuken.

Contact

Godelinde

Jozef Israëlslaan 1

1401 CM Bussum

T (035) 691 85 51

F (035) 691 90 69

godelinde@vivium.nl

 

Voor al uw vragen over zorg:
Vivium Klantenservice
T (035) 6 924 924
klantenservice@vivium.nl