Naar ViviumNet

Godelinde

Een modern en sfeervol woonzorg- centrum voor ouderen in Bussum.

Zorgeloos wonen in Godelinde

In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om fijn op uzelf te zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond met vrienden, of een frisse wandeling in het prachtige park “Het Mouwtje”. Bij Godelinde en in de directe omgeving kunt u gratis parkeren. Op loopafstand vindt u diverse winkels en bushaltes.

Comfort en veiligheid

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In Godelinde kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Uw privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. Godelinde telt 108 1-kamerappartementen van ongeveer 28 m2, inclusief badkamer. Ook vindt u in Godelinde vier 2-kamerappartementen met badkamer en kitchenette. In uw appartement zijn standaard vaste hang- en legkasten aanwezig. Voor een aansluiting voor tv en telefoon is gezorgd, een telefoonabonnement sluit u zelf af.  U bepaalt uiteraard eveneens zélf hoe u uw appartement inricht.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? U heeft in Godelinde de keuze uit allerlei voorzieningen zoals een recreatieruimte, bibliotheek, internetcafé, fitnessruimte, huiswinkel en kapsalon. In het gezellige restaurant zijn dagelijks zowel bewoners als omwonenden uit Bussum welkom voor lunch, diner en tussendoortjes. Bij het restaurant en de ingang kunt u genieten van een heerlijk terras. Godelinde organiseert allerlei creatieve en culturele activiteiten, zoals concerten, en heeft verschillende verenigingen waarvan u lid kunt worden.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers met hart voor u! Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in Godelinde diverse diensten zoals huishouding, technische dienst en een gastvrouw. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van zorg, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Bewoners vertellen over Zorgeloos wonen

Om de brochure Zorgeloos wonen te openen, klikt u op de volgende link:

Wat voor soort appartement past het beste bij u?

Op Woonz.nl vindt u meer details over de verschillende appartementen in Bussum van Vivium Zorggroep.

Meer informatie of een rondleiding?

U bent van harte welkom voor een rondleiding in Godelinde. U vertelt wat u wilt en ziet wat er mogelijk is. Bel voor een afspraak, meer informatie of aanmelding voor de wachtlijst gerust met de Vivium Klantenservice: (035) 6 924 924. Of mail naar info@vivium.nl. Graag tot ziens!

Contact

Godelinde

Jozef Israëlslaan 1

1401 CM Bussum

T (035) 691 85 51

F (035) 691 90 69

godelinde@vivium.nl

 

Voor al uw vragen over zorg:
Vivium Klantenservice
T (035) 6 924 924
klantenservice@vivium.nl