Nieuws

Familie als vrijwilliger

Voor alle bewoners geldt dat welzijn en prettig wonen worden bevorderd als er óók ruimte is voor afleiding en ontspanning. Daarom organiseren wij veel gezellige activiteiten en evenementen en daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken! Of misschien wilt u wel helpen bij één van onze gezellige verenigingen, de krant voorlezen of helpen in de tuin? Er zijn vele mogelijkheden, alle hulp is welkom!

Verbouwing in de Hogeweyk

Zoals u weet wordt er momenteel volop gebouwd in De Hogeweyk. We doen ons uiterste best om de overlast voor bewoners en bezoekers zoveel mogelijk te beperken. We houden u graag op de hoogte van de vorderingen.

Een onvergetelijke rondleiding

21 september was het wereld Alzheimerdag. Op deze dag werd er wereldwijd extra aandacht geschonken aan dementie. In Nederland gaven 12 musea rondleidingen speciaal voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Jaarlijkse prijsindexering

Met ingang van 1 januari worden de prijzen van diverse diensten aangepast.

Extra budget verpleeghuiszorg

Zoals u ongetwijfeld in de media heeft vernomen, heeft het nieuwe kabinet extra budget uitgetrokken voor de verpleeghuiszorg in Nederland. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee, dit extra geld is ontzettend hard nodig om de bewoners de zorg en aandacht te kunnen geven die nodig is.

Afscheid van locatiemanager Sophie Houtzager

Dank dank dank!