Nieuws

Vivium Kenniscafés van start met theatervoorstelling

Dinsdag 13 maart werden de Vivium kenniscafés feestelijk afgetrapt met een gratis theatervoorstelling. Vele herkenbare situaties uit de praktijk van verzorgenden en verpleegkundigen kwamen voorbij. Soms serieus, soms op hilarische wijze uitvergroot. De camera van NH Nieuws was erbij om verslag te doen.

Vooraankondiging: 8 juni GRZ Symposium

Op vrijdag 8 juni vindt in Naarderheem tussen 15.00 en 19.00 uur weer ons jaarlijkse symposium plaats voor professionals in de Geriatrische Revalidatiezorg. Thema: 'Reis door de GRZ, samenwerking voor de snelste en prettigste weg naar huis.'

De wens van Oversingel in Weesp

Oversingel - nieuwe stoelen als wens voor restaurant

Het restaurant nóg gezelliger maken, dat is de wens van Oversingel. Op het verlanglijstje staan onder andere nieuwe stoelen. Stoelen die goed zitten, waar u makkelijk van kunt opstaan, die een gezellige uitstraling hebben en eenvoudig schoon zijn te maken. Zodat alle bewoners en gasten nog meer kunnen genieten van hun kopje koffie, lunch of diner in het restaurant van Oversingel. Laat u deze wens in vervulling gaan?

Nieuwe kunstexpositie in Naarderheem

In Naarderheem is weer een bijzondere nieuwe expositie te bewonderen, dit keer van schilderijen van John Wonink. Meer informatie vind u onder Galerie Naarderheem.

10-daagse Vivium Spanje-reis naar Villajoyosa in mei

Vivium Spanje-reis naar Villajoyosa - uitzicht vanaf balkon

Vivium organiseert in mei 2018 een 10-daagse reis naar Villajoyosa aan de Costa Blanca. Gaat u mee?

Hulp nodig bij thuis wonen met dementie?

De gemeenten in regio Gooi en Vechtstreek willen mensen met dementie en hun mantelzorgers ondersteunen in het thuis wonen. Hiervoor bieden zij van januari tot en met maart 2018 een aantal vrij toegankelijke informatiebijeenkomsten aan voor mantelzorgers en professionals.