Naar ViviumNet

Oversingel

Een sfeervol woonzorgcentrum in het centrum van Weesp.

Zorgeloos wonen in Oversingel

In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om fijn op uzelf te zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond met vrienden, of een frisse wandeling in het prachtige park of het sfeervolle centrum van Weesp met allerlei winkels. Op loopafstand kunt u gratis parkeren en vindt u diverse bushaltes.

Comfort en veiligheid

Oversingel

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In Oversingel kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Ook zijn uw privacy en veiligheid gewaarborgd. Oversingel telt drie 2-kamerappartementen. Deze appartementen bestaan uit een ruime huiskamer voorzien van een keukenblok met wasbak en kastjes. Aangrenzend vindt u de slaapkamer en uw eigen badkamer, met douche en toilet. Verder beschikt Oversingel over 94 1-kamerappartementen met badkamer, keukenblok en variërend in grootte van 29 tot 58 m2. Voor een aansluiting voor tv en telefoon is gezorgd, de abonnementen sluit u zelf af. U bepaalt uiteraard eveneens zélf hoe u uw appartement inricht.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? U heeft in Oversingel de keuze uit allerlei voorzieningen zoals een recreatieruimte, biljart, pedicure, huiswinkel en kapsalon. In het gezellige restaurant zijn dagelijks zowel bewoners als omwonenden uit Weesp welkom voor lunch, diner en tussendoortjes. In de binnentuin kunt u genieten van een heerlijk terras. Oversingel organiseert allerlei creatieve en culturele activiteiten, zoals concerten, en heeft verschillende verenigingen waarvan u lid kunt worden.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers met hart voor u! Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in Oversingel diverse diensten zoals huishouding, technische dienst en een gastvrouw. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van zorg, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Bewoners vertellen over Zorgeloos wonen

Om de brochure Zorgeloos wonen te openen, klikt u op de volgende link:

Welk appartement past het beste bij u?

Op Woonz.nl vindt u meer details over de verschillende appartementen in Weesp van Vivium Zorggroep.

Meer informatie of een rondleiding?

U bent van harte welkom voor een rondleiding in Oversingel. U vertelt wat u wilt en ziet wat er mogelijk is. Bel voor een afspraak, meer informatie of aanmelding voor de wachtlijst gerust met de Vivium Klantenservice: (035) 6 924 924. Of mail naar info@vivium.nl. Graag tot ziens!

 

Contact

Zorgcentrum Oversingel

Hugo de Grootlaan 30

1381 DE  Weesp

T (0294) 23 96 70

F (0294) 23 96 89

E oversingel@vivium.nl

 

Brochures

Klik hier om naar de pagina te gaan waar u verschillende brochures kunt inzien.

Gastvrijheidszorg met Sterren

Oversingel heeft 3 sterren gekregen bij 'Gastvrijheidszorg met sterren 2010'. Een mooie hoge score. Slechts 5 huizen in Nederland kregen de maximale score, namelijk 4 sterren.

Gastvrijheidszorg met sterren is een beoordelingssysteem, waarbij de kwaliteit wordt beoordeeld van het eten en drinken, de ambiance en de gastvrijheid in de deelnemende huizen. Naast het oordeel van inspecteurs die de huizen bezoeken wordt ook het oordeel van bewoners zelf meegewogen.