Naar ViviumNet

Welkom in Naarderheem

Academisch centrum voor Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)

Introductiefilm

Wie zijn wij?

Naarderheem, gelegen net buiten Naarden vesting, is in Nederland voorloper in geriatrische revalidatie. Jaarlijks revalideren bij ons zo’n 700, vooral oudere, mensen. Met deskundigheid, innovatie, gastvrijheid, lef en liefde zorgen wij ervoor dat u verblijft en revalideert in een prettige en gastvrije omgeving. Met als doel om zo snel mogelijk en op verantwoorde wijze uw vertrouwde leven voort te zetten. Zowel op locatie als bij mensen thuis bieden we revalidatie en verpleeghuiszorg op maat. Het kan dan gaan om:

 

  • Kortdurende revalidatie na ziekenhuisopname
  • De fase tussen behandeling in het ziekenhuis en revalidatie in het verpleeghuis. Dit kan soms plaatsvinden in het Transitorium.
  • Zorg en revalidatie na een beroerte/CVA
  • Begeleiding en behandeling bij complexe chronische aandoeningen zoals Parkinson of COPD.
  • Eerstelijns behandeling voor mensen die - vanuit een revalidatietraject of vanuit huis - gebruik willen maken van een programma op maat om fitter te worden en om zelfstandig te blijven.
  • Dagbehandeling
  • Zorg voor mensen met dementie

Goede ambiance

In Naarderheem vinden we het belangrijk dat u zich welkom en op uw gemak voelt. Een goede ambiance, interessante activiteiten en een lekkere maaltijd in ons ambachtelijke restaurant horen daar bij. Naarderheem kent geen bezoektijden. Bezoekers worden wel verzocht rekening te houden met rust- en therapietijden.

 

Naarderheem is verbonden aan het VU medisch centrum en aan Stichting Topcare, een landelijk initiatief met als doel continue verbetering van verpleeghuiszorg door middel van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek.

Contact

Naarderheem

Amersfoortsestraatweg 1

1411 HB Naarden

T (035) 695 44 11

F (035) 695 06 50

naarderheem@vivium.nl

 

Contactformulier revalidatiezorg

 

Aanmelden, kosten en wachttijden

 

Voor al uw zorgvragen

Vivium Klantenservice

T (035) 6 924 924

klantenservice@vivium.nl