Naar ViviumNet

Welkom in Naarderheem

Academisch centrum voor geriatrische revalidatie en complexe zorg

Introductiefilm

Wie zijn wij?

Net buiten de vestingwallen van Naarden-Vesting en direct aan de prachtige en beschermde schootsvelden ligt Naarderheem. Het expertisecentrum Naarderheem is in Nederland bekend om haar kwalitatief hoogwaardige zorg- en behandelprogramma's op het gebied van:

  • Kortdurende revalidatie na ziekenhuisopname
  • Zorg en revalidatie na beroerte/CVA 
  • De fase tussen behandeling in het ziekenhuis en revalidatie in het verpleeghuis. Dit kan soms plaatsvinden in het Transitorium.
  • Complexe chronische aandoeningen
  • Dementie 
  • Dagbehandeling

 

In Naarderheem werken 360 medewerkers die zowel in het verpleeghuis als bij de cliënt thuis (gespecialiseerde) zorg verlenen en revalidatieprogramma's op maat aanbieden.

Welzijn

Naast zorg, revalidatie en behandeling besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten. Een gezellige ambiance, interessante activiteiten en een lekkere maaltijd horen erbij.

 

Loopt u eens binnen bij Het Vestion, ons ambachtelijke restaurant waarbij minimaal 40% van de maaltijd biologisch is. Smaak, geur en beleving staan hier centraal. Bij het restaurant is ook een gezellig terras, waar het bij mooi weer heerlijk toeven is. Niet voor niets is dit restaurant al twee maal genomineerd door het ministerie van LNV voor de Smaakprijs voor Zorginstellingen.

Vrije bezoektijden

In Naarderheem kennen we geen bezoektijden. Waar herstel en revalidatie voorop staan vragen wij u rekening te houden met rust- en therapietijden.

Contact

Naarderheem

Amersfoortsestraatweg 1

1411 HB Naarden

T (035) 695 44 11

F (035) 695 06 50

naarderheem@vivium.nl

 

Contactformulier revalidatiezorg

 

Aanmelden, kosten en wachttijden

 

Voor al uw zorgvragen

Vivium Klantenservice

T (035) 6 924 924

klantenservice@vivium.nl