Dagactiviteiten

U woont thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. Soms wilt u er even tussenuit. Voor een extra fijne en gezellige dag. Om leeftijdsgenoten te ontmoeten, of omdat uw partner af en toe wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Wel wilt u het liefste in de buurt blijven. Geen probleem. Vivium helpt u verder.

Prettige afwisseling in de week

Benieuwd wat u op zo’n dagje buitenshuis allemaal kunt doen? Te veel om op te noemen! Doe-activiteiten van wandelen tot schilderen, van bakken tot bloemschikken. Ook spelactiviteiten zoals kaarten, bingo en gezelschapsspelletjes staan regelmatig op het programma. In een kleine en vertrouwde groep onderneemt u samen activiteiten.

Goed verzorgd

U drinkt gezellig samen een kop koffie of thee en tussen de middag kunt u tegen betaling een heerlijke warme maaltijd krijgen. Aan uw vervoer van en naar huis is gedacht. Als het nodig is, wordt u opgehaald en thuis gebracht. Heeft u wat begeleiding of verzorging nodig? Bijvoorbeeld bij het innemen van uw medicatie of bij het eten en drinken? Ook dan staan de gekwalificeerde medewerkers voor u klaar.

Voordelen van de Dagactiviteiten

  • Gezelligheid, ontspanning en sociale contacten
  • Structuur in de dag
  • Uw partner en /of kinderen hebben even tijd voor zichzelf
  • Vervoer indien nodig
  • Uw wensen en mogelijkheden centraal

Locatie

Dagverzorging Oversingel 
Woonzorgcentrum Oversingel / Hugo de Grootlaan 30
1381 DE Weesp

Kosten

Bij uw gemeente kunt u een indicatie voor deelname aan de Dagactiviteiten aanvragen. Uw gemeente kan u ook meer informatie geven over uw eigen bijdrage.

Aanmelden voor Dagactiviteiten

Komt u een keer kennismaken? U bent van harte welkom! Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Bel voor meer informatie of een afspraak gerust met de medewerkers van onze klantenservice op telefoonnummer (035) 6 924 924.