Zorgeloos wonen

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Hoe wilt u wonen als u ouder wordt?

Misschien wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, eventueel met wat extra hulp en zorg. Maar misschien past uw huis niet meer in een volgende levensfase. Trappen kunnen zomaar als een obstakel gaan voelen. En de tuin die nu nog heerlijk is, kan ineens als een last ervaren worden.

De zorg is veranderd

Het 'oude' verzorgingstehuis bestaat niet meer. Zoekt u wel comfort, veiligheid en gezelligheid? Een beschutte omgeving met zorg in de nabijheid? Dan helpt Vivium u graag verder met Zorgeloos wonen.
En heeft u een somatische indicatie uit de Wet langdurige zorg? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op de verschillende Zorgeloos wonen-locaties.

Comfortabel, veilig en gezellig

Zorgeloos wonen is comfortabel wonen. De privacy van een eigen huis, maar met allerlei extra’s. U huurt uw eigen appartement in één van onze wooncentra. Met altijd mensen dichtbij en met voorzieningen in de buurt. Bovendien kunt u rekenen op alle gemak en zorg wanneer nodig. U beschikt over een alarminstallatie, zodat er in noodgevallen snel iemand bij u is. Een veilig gevoel.

Het Zorgeloos wonen-concept

U huurt uw eigen appartement en geniet van de Zorgeloos wonen-service. De kosten bestaan uit huur, woonservicekosten en het Zorgeloos wonen-arrangement. Als u wilt, kunt u gebruik maken van extra service en zorg