Revalideren bij Vivium Naarderheem

Een ziekenhuisopname is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Het herstel vraagt dan om een revalidatieteam waarin alle benodigde kennis en expertise samenkomt en voor wie uw persoonlijke situatie het vertrekpunt is. Dat team vindt u in Naarderheem. Met lef en liefde zorgen wij ervoor dat u snel verder kunt, met de hoogst mogelijke kwaliteit van leven.

Onze specialismen

  • Revalidatie na een orthopedische ingreep, bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie.
  • Zorg en revalidatie na een beroerte/CVA.
  • Langdurige herstelgerichte zorg (maximaal een jaar).
  • Gespecialiseerde begeleiding, behandeling en adies bij aandoeningen zoals COPD (longrevalidatie), CVA, de Ziekte van Parkinson en valproblematiek.
  • CVA nazorg voor begeleiding en het vinden van een nieuw evenwicht na een beroerte.
  • Eerstelijns behandeling voor mensen die - vanuit een revalidatietraject of vanuit huis - gebruik willen maken van een programma op maat om zelfstandig te kunnen blijven of om fitter te worden.

Verblijf in Naarderheem of revalideren vanuit huis

Afhankelijk van uw situatie kunt u voor uw revalidatie in Naarderheem verblijven of u kunt revalideren vanuit huis. U komt dan een aantal keer per week naar de locatie voor poliklinische revalidatie. Afhankelijk van uw behoeften kan het dan gaan om fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of advies en ondersteuning van een psycholoog, diëtiste of maatschappelijk werker. 

Lees meer over revalideren in Naarderheem

Lees meer over revalideren vanuit huis

Bel Naarderheem (035) 6 954 411 of mail ons