Wonen zoals thuis: veilig en vertrouwd

Soms wilt of kunt u niet langer thuis blijven wonen. Dan bent u van harte welkom op één van onze locaties. Met alle comfort, service en zorg die u wilt. Ook als u intensieve zorg nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege dementie, biedt Vivium u graag een nieuw thuis. In een veilige, gastvrije omgeving, waar u alle ruimte heeft om te leven zoals u het wilt.

Zorgeloos wonen

Uw eigen appartement, waarin u fijn op uzelf kunt zijn. Zelfstandig wonen met de zorg die u nodig heeft dichtbij. Een thuis. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een frisse wandeling in het park, een uitstapje met vrienden of een gezellige kaartavond. Service en zorg zijn altijd voorhanden. Want voor uw verzorging, de was of lekker eten: Vivium helpt u verder.

Meer over Zorgeloos Wonen. 

Somatisch verpleeghuis

Ligt de nadruk in uw zorgvraag op lichamelijke (somatische) zorg? Wonen in Torenhof is comfortabel wonen. De privacy van een eigen studio, maar met allerlei extra’s. Altijd mensen dichtbij en met voorzieningen in de buurt.  En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk kunt blijven wonen in Torenhof.

Meer over Somatisch verpleeghuis Torenhof in Blaricum.

Een nieuw thuis voor mensen met dementie

Als u te maken krijgt met alzheimer of dementie, bent u bij ons in goede handen. Een veilige, vertrouwde plek met veel gezelligheid. En heeft u intensieve zorg nodig? Dan helpen wij u graag. Bij ons leeft u zoals u thuis gewend bent.

Meer over Wonen bij Vivium voor mensen met dementie.