Open dagen

Open dag Wonen met dementie op zaterdag 25 september

Een verhuizing is natuurlijk altijd een hele ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer u door gevorderde dementie niet meer thuis kúnt blijven wonen, is dit verwarrend en emotioneel. Het kan daarbij een groot verschil maken wanneer u in een prettige en herkenbare omgeving komt, waarin we zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren. We bieden bij Vivium dan ook verschillende woonvormen en leefstijlen, op diverse woonlocaties voor mensen met dementie. Elke locatie heeft een eigen sfeer en uitstraling. Lees hier meer over wonen met dementie bij Vivium.

U bent van harte welkom om op zaterdag 25 september van 10.00-14.00 uur een kijkje te komen nemen op onderstaande locaties:

Vivium De Bolder in Huizen
Vivium De Antonius Hof in Bussum
Vivium De Stichtse Hof in Laren
Vivium Torendael in Amsterdam-Zuid

Er is dit jaar helaas geen open dag mogelijk in De Hogeweyk in Weesp. Wilt u graag kennismaken met deze locatie of één van de andere locaties, maar heeft u 25 september al andere plannen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Nieuwsgierig?

Of interesse om vrijwilliger of collega te worden? kom dan naar de Open Dag op 25 september van 10-14 uur! Proef de sfeer tijdens een rondleiding, vergelijk de verschillende locaties en maak kennis met diverse activiteiten. Wij vertellen graag meer over ons uitgebreide verenigingsaanbod en de concerten en uitstapjes die we organiseren. Uiteraard kunt u ook terecht voor informatie, tips en adviezen over dementie van professionals. In ons sfeervolle restaurant bent u van harte welkom voor koffie of wat lekkers.

Op zoek naar een baan in de zorg?

Ook dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken tijdens de open dag! In alle locaties laten onze collega's je graag hun werkplek zien.

De Open dag op zaterdag 25 september 2021 is van 10.00 tot 14.00 uur.

Graag tot ziens!

Open dag Zorgeloos wonen

Momenteel staat er geen Open dag in de planning. Wilt u op de hoogte gebracht worden van de nieuwe datum voor de eerstvolgende Open dag Zorgeloos wonen? Laat dan hier uw gegevens achter. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvangt u een e-mail.

Heeft u vragen over Zorgeloos wonen?

Dan kunt u contact opnemen met de Woonzorgconsulenten via woonzorgconsulenten@vivium.nl