Open dagen

Tijdens de Open dag ontdekt u de vele faciliteiten die horen bij Zorgeloos wonen. U bent van harte welkom in De Gooise Warande, Johanneshove en Oversingel tijdens de Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 21 maart 2020 van 10.00 tot 13.00 uur.

Wilt u meer weten over onze Zorgeloos Wonen locaties? Klik hier om een kijkje te nemen bij de verschillende locaties.

Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 21 maart 2020

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op zaterdag 21 maart 2020 staan de deuren open van 3 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, De Gooise Warande in Bussum en Johanneshove in Laren.

Programma Open dag

Tijdens de Open dag krijgt u uitleg over het Zorgeloos wonen bij Vivium. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ook kunt u de locatie en een appartement bezichtigen. 

Blijft u gezellig een hapje eten of wat drinken in één van de restaurants?

Klik hieronder voor het precieze programma op de locatie van uw keuze. U vindt hier ook meer informatie over de tarieven voor huur en woonservicekosten.

De Open dag op zaterdag 21 maart 2020 is van 10.00 tot 13.00 uur.

Heeft u zaterdag 21 maart 2020 al andere plannen of wilt u eerder een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!

Aanmelden voor de Open dag

Wanneer u zich hier aanmeldt voor de Open dag, ontvangt u uiterlijk 20 maart een bevestigingsmail. Op vertoon van deze bevestigingsmail kunt u tijdens de Open dag een kleine attentie ophalen.