Open dagen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot Zorgeloos wonen bij Vivium? Bezoek dan donderdag 20 juni 2019 de Open dag Zorgeloos wonen in Bussum, Laren of Weesp.

Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag donderdag 20 juni 2019

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op donderdag 20 juni staan de deuren open van de 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, De Gooise Warande en Godelinde in Bussum en Johanneshove in Laren.

Programma Open dag

Tijdens de Open dag krijgt u uitleg over het Zorgeloos wonen bij Vivium. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ook kunt u de locatie en een appartement bezichtigen. 

Blijft u gezellig een hapje eten of wat drinken in één van de restaurants?

Klik hieronder voor het precieze programma op de locatie van uw keuze. U vindt hier ook meer informatie over de tarieven voor huur en woonservicekosten.

De Open dag op donderdag 20 juni 2019 is van 10.00 tot 13.00 uur.

Heeft u donderdag 20 juni al andere plannen of wilt u eerder een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!

Aanmelden voor de Open dag

Wanneer u zich hier aanmeldt voor de Open dag, ontvangt u uiterlijk 19 juni een bevestigingsmail. Op vertoon van deze bevestigingsmail kunt u tijdens de Open dag een kleine attentie ophalen.

Open dagen 2019 Zorgeloos wonen

Kunt u 20 juni niet komen kijken? Dan kunt u langskomen bij de andere Open dag van Zorgeloos wonen op zaterdag 9 november.

Ervaringsverhaal echtpaar De Vries

Bent u benieuwd hoe het echtpaar De Vries de Open dag beleefde en inmiddels geniet van het Zorgeloos wonen? Klik dan hieronder om hun ervaringsverhaal te lezen.