Open dagen Wonen met beginnende dementie en Zorgeloos Wonen

Open dag Wonen met beginnende dementie in De Zandzee

Als u het door beginnende dementie niet prettig of veilig meer vindt om thuis te blijven wonen, dan kunt u ervoor kiezen om te verhuizen naar Vivium De Zandzee in Bussum. Hier woont u zelfstandig in een ruim 2-kamerappartement, mét zorg en ondersteuning dichtbij wanneer dit nodig is. U woont vlakbij bos
en heide en er is volop ruimte voor sociale contacten.
Kom kennismaken tijdens onze open dag op
zaterdag 5 oktober van 10-14 uur en proef de sfeer!
Vooraf aanmelden is niet nodig. Tot dan! 

Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 9 november 2019

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op zaterdag 9 november staan de deuren open van de 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, De Gooise Warande en Godelinde in Bussum en Johanneshove in Laren.

Programma Open dag

Tijdens de Open dag krijgt u uitleg over het Zorgeloos wonen bij Vivium. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ook kunt u de locatie en een appartement bezichtigen. 

Blijft u gezellig een hapje eten of wat drinken in één van de restaurants?

Klik hieronder voor het precieze programma op de locatie van uw keuze. U vindt hier ook meer informatie over de tarieven voor huur en woonservicekosten.

De Open dag op zaterdag 9 november 2019 is van 10.00 tot 13.00 uur.

Heeft u zaterdag 9 november al andere plannen of wilt u eerder een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!

Aanmelden voor de Open dag

Wanneer u zich hier aanmeldt voor de Open dag, ontvangt u uiterlijk 8 november een bevestigingsmail. Op vertoon van deze bevestigingsmail kunt u tijdens de Open dag een kleine attentie ophalen.

Ervaringsverhaal echtpaar De Vries

Bent u benieuwd hoe het echtpaar De Vries de Open dag beleefde en inmiddels geniet van het Zorgeloos wonen? Klik dan hieronder om hun ervaringsverhaal te lezen.