Open dagen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot Wonen met dementie bij Vivium? Bezoek dan zaterdag 21 september 2019 de Open dag Wonen met dementie in Bussum, Huizen, Laren, Weesp of Amsterdam-Zuid.
Wilt u meer weten over onze Zorgeloos Wonen locaties? Dan  bent u welkom op zaterdag 9 november 2019 de Open dag Zorgeloos wonen in Bussum, Laren of Weesp.

Open dag Wonen met dementie op zaterdag 21 september

Een verhuizing is natuurlijk altijd een hele ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer u door gevorderde dementie niet meer thuis kúnt blijven wonen, is dit verwarrend en emotioneel. Het kan daarbij een groot verschil maken wanneer u in een prettige en herkenbare omgeving komt, waarin we zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren. We bieden bij Vivium dan ook verschillende woonvormen en leefstijlen voor mensen met dementie, op diverse locaties in Naarden, Bussum, Huizen, Laren, Weesp en Amsterdam-Zuid. Elke locatie heeft een eigen sfeer en uitstraling. Kom gerust een kijkje nemen tijdens onze open dag op zaterdag 21 september! Lees hier meer over wonen met dementie bij Vivium.

Nieuwsgierig?

Of interesse om vrijwilliger of collega te worden? kom dan naar de Open Dag op 21 september van 10-14 uur! Proef de sfeer tijdens een rondleiding, vergelijk de verschillende locaties en maak kennis met diverse activiteiten. Wij vertellen graag meer over ons uitgebreide verenigingsaanbod en de concerten en uitstapjes die we organiseren. Uiteraard kunt u ook terecht voor informatie, tips en adviezen over dementie van professionals. In ons sfeervolle restaurant bent u van harte welkom voor koffie of wat lekkers.

Op zoek naar een baan in de zorg?

Ook dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken tijdens de open dag! In alle locaties laten onze collega's je graag hun werkplek zien.

U bent van harte welkom om op zaterdag 21 september een kijkje te komen nemen op onderstaande locaties:

- Vivium De Bolder in Huizen
- Vivium De Antonius Hof in Bussum
- Vivium De Zandzee in Bussum (zelfstandig wonen voor mensen met beginnende dementie) 
- Vivium De Stichtse Hof in Laren
- Vivium De Hogeweyk in Weesp
- Vivium Torendael in Amsterdam-Zuid

U hoeft zich voor deze Open dag niet aan te melden. De Open dag op zaterdag 21 september 2019 is van 10.00 tot 14.00 uur.

Heeft u 21 september al andere plannen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!

Open dag Zorgeloos wonen op zaterdag 9 november 2019

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn. Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Geen traditioneel verzorgingshuis, maar een comfortabel thuis, met de service en zorg die u wilt of nodig heeft. En verandert uw situatie in de toekomst? Dan verandert de zorg met u mee. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op zaterdag 9 november staan de deuren open van de 4 Zorgeloos wonen-locaties. U kunt kennismaken met Oversingel in Weesp, De Gooise Warande en Godelinde in Bussum en Johanneshove in Laren.

Programma Open dag

Tijdens de Open dag krijgt u uitleg over het Zorgeloos wonen bij Vivium. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ook kunt u de locatie en een appartement bezichtigen. 

Blijft u gezellig een hapje eten of wat drinken in één van de restaurants?

Klik hieronder voor het precieze programma op de locatie van uw keuze. U vindt hier ook meer informatie over de tarieven voor huur en woonservicekosten.

De Open dag op zaterdag 9 november 2019 is van 10.00 tot 13.00 uur.

Heeft u zaterdag 9 november al andere plannen of wilt u eerder een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Klantadvies om een persoonlijke rondleiding aan te vragen op de locatie van uw keuze.

Graag tot ziens!

Aanmelden voor de Open dag

Wanneer u zich hier aanmeldt voor de Open dag, ontvangt u uiterlijk 8 november een bevestigingsmail. Op vertoon van deze bevestigingsmail kunt u tijdens de Open dag een kleine attentie ophalen.

Ervaringsverhaal echtpaar De Vries

Bent u benieuwd hoe het echtpaar De Vries de Open dag beleefde en inmiddels geniet van het Zorgeloos wonen? Klik dan hieronder om hun ervaringsverhaal te lezen.