Verzorgd logeren

Komt u net uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum en kunt u zich nog niet helemaal zelfstandig redden? Dan bent u van harte welkom om bij Vivium te komen logeren. Gaat uw mantelzorger op vakantie of wilt u zelf even bijtanken? Ook dan kunt u gebruik maken van ons complete zorg- en welzijnsaanbod. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot een warme maaltijd in het restaurant.

Alle zorg dichtbij

Na een operatie is thuis revalideren niet altijd mogelijk. Koken en persoonlijke verzorging kunnen opeens lastig zijn. Bij Vivium sterkt u aan na een ziekenhuisopname en logeert u in een zorgzame omgeving. Naast professionele verzorging en verpleging op maat, kunt u tegen betaling ook gebruik maken van de extra faciliteiten die onze locaties te bieden hebben, zoals bijvoorbeeld een kapper, pedicure, fysiotherapeut en het activiteitenprogramma.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap? Natuurlijk kunt u uw familie en vrienden op elk gewenst moment uitnodigen. Liever een wandeling, uurtje zwemmen of een kaartavondje? U bent van harte welkom bij allerlei creatieve en culturele activiteiten.
Loop ook gerust eens binnen bij het sfeervolle restaurant. Voor een gezellig praatje onder het genot van een gratis kop koffie of thee. In het restaurant serveren we u graag een gezonde maaltijd. Heeft u speciale dieetwensen? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Voordelen van Verzorgd logeren

  • Van harte welkom, met of zonder zorgindicatie
  • Revalideren en/of herstellen na een operatie in een gastvrije en verzorgde omgeving
  • Professionele verzorging en verpleging indien nodig en gewenst
  • Uw mantelzorger kan met een gerust hart op vakantie!

Verzorgd logeren op drie verschillende locaties

U kunt bij Vivium verzorgd logeren op drie verschillende locaties in Bussum, Laren en Weesp. Voor meer informatie over de locaties klikt u hieronder op de naam van de locatie:

Kosten

Om verzorgd te kunnen logeren betaalt u per 1 januari 2024 € 73,93 per persoon per nacht. Dit bedrag is inclusief gebruik van het appartement, schoonmaak, linnenpakket en een warme maaltijd en koffie en thee in het restaurant. Overige maaltijden en snacks kunt u naar wens kopen. Het linnenpakket bevat bedlinnen, grote en kleine badhanddoek, washandjes, theedoek, keukenhanddoek en vaatdoekje. Zorg gedurende uw verblijf neemt u af bij Vivium. Deze zorg wordt verleend op basis van een extramurale zorgindicatie, dan wel particulier betaald.

Meer informatie over Verzorgd logeren?

Wilt u meer informatie of een locatie bekijken? Neem dan contact op met de Klantenservice op telefoonnummer (035) 6 924 924 of mail ons.