Zorg aan huis

Verzorging, verpleging en begeleiding in uw eigen vertrouwde omgeving. Thuis kiest u zelf hoe u wilt leven, zo lang mogelijk zelfstandig. Wilt u daarbij wat extra ondersteuning? Medische zorg of praktische hulp bij het douchen en aankleden? Geen probleem. Het Vivium Wijkteam helpt u graag verder. Gewoon bij u thuis.

Alarmzorg

U woont thuis en wilt daar graag zo lang mogelijk blijven wonen. Maar wat als u een keer valt en niet meer zelfstandig op kunt staan? Dan biedt Alarmzorg van Vivium uitkomst: met één druk op de knop krijgt u snel professionele hulp.
Meer over Alarmzorg

Persoonlijke verzorging bij u thuis

Het liefst bent u zo min mogelijk afhankelijk van anderen. Lukt het (tijdelijk) niet om zelf te douchen, aan te kleden of voor uw eten en drinken te zorgen? Dan helpt een verzorgende van uw wijkteam u graag verder.
Meer over persoonlijke verzorging bij u thuis

Verpleging

Op zoek naar medische of specialistische zorg? Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, bij een acute of chronische ziekte, als gevolg van een handicap of na revalidatie? Ook dan helpt het Vivium wijkteam u graag verder.
Meer over verpleging

Waarvoor kunt u terecht bij uw wijkverpleegkundige?

De rol en positie van (wijk)verpleegkundige is sinds 2015 veranderd. ‘Laagdrempeliger, verder kijkend en ruimer denkend’, typeert Vivium wijkverpleegkundige Janneke van Eijk van het Wijkteam Bussum-Centrum. In onderstaande Vivium Zorgkrant van mei 2016 legt zij uit wat dat in de praktijk betekent.

Werkgebied Vivium Wijkteams

De Vivium Wijkteams bieden Zorg aan huis in de regio's:

  • Blaricum - Eemnes - Laren 
  • Bussum - Naarden
  • Huizen
  • Weesp - Driemond - Muiden - Muiderberg

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Zorg aan huis door uw Vivium wijkteam? Neem dan contact op met de Klantenservice op telefoonnummer (035) 6 924 924 of mail ons.

Helaas kampt ook Vivium met personeelskrapte. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat we (tijdelijk) geen nieuwe cliënten aan kunnen nemen.

Wil jij ook (leren en) werken in de wijk?

Kijk op https://ikwilwerkenbij.vivium.nl/vacatures-wijkteams-thuiszorg-gooi-weesp-amsterdam voor vacatures, op www.viviumacademy.nl voor opleidingsmogelijkheden en lees hieronder het ervaringsverhaal van leerlinge Afke.