BBL - Verpleegkundige

Wil jij jouw zorg afstemmen op de wensen en behoeftes van de bewoners? Vivium Zorggroep is één van de grootste zorgaanbieders in de regio. Bij ons vind je volop ontwikkelingsmogelijkheden en kun je kennismaken met verschillende kanten van de zorg. Spreekt de zelfstandigheid en afwisseling van werken in de wijk je aan? Of juist de bijzondere band die je opbouwt bij mensen met dementie? Misschien ga je voor de uitdaging van (somatische) ouderenzorg? Mogelijkheden genoeg bij Vivium!

Solliciteer naar de functie van:
Leerling Verkorte Verpleegkunde (niveau 4) voor 28 uur per week.

Wat ga je doen?

De opleiding start in september 2019. Tijdens je opleiding ga je een dag per week naar school. Waar je les krijgt in een fieldlab. Naast je opleiding werk je in een team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt én kunt genieten van de levenservaring van de bewoners. Jouw team biedt verpleging, persoonlijke verzorging en begeleiding bij de bewoners. Samen met de bewoner wordt een zorgplan opgesteld en zorg je ervoor dat dit goed wordt uitgevoerd.

Wat breng je mee?

  • Een diploma Verzorgende IG, IG/MMZ niveau 3 of MZ4
  • Relevante ervaring in de (ouderen)zorg
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en hebt een passie voor je vak
  • Goede sociale vaardigheden en hart voor de bewoners
  • Je bent een zelfstandig, warm, integer, flexibel en creatief persoon.
  • Voor administratieve taken loop je niet weg en je bent computervaardig.
  • Je bent bereid om wisselende diensten te draaien (ook avond en weekend).

Een intaketest (waarin onder meer wordt getest op Nederlands, rekenen en (leer)capaciteiten) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De duur van de opleiding is ca. 2,5 jaar maar is ook afhankelijk van je vooropleiding en je eerder verworven competenties.

Sta jij hier positief tegenover?

Solliciteer dan via onderstaande button. Als je binnen het profiel past wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst op dinsdag 16 juli tussen 10-12 uur. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda; we hopen je daar te zien!

Neem voor meer informatie contact op met onze opleidingsadviseurs via lerenenwerken@vivium.nl.  

Een interne re-integratie- of herplaatsingkandidaat gaat voor op een andere interne kandidaat. Om misverstanden te voorkomen wordt re-integratie- of herplaatsingkandidaat verzocht in de brief duidelijk zijn/haar status aan te geven.