Marian Beugelaar

Galerie

Van  2 juni tot 27 juli 2022, exposeert op de parterre van Naarderheem in de Rozenlaan, de  fotografe :   Marian Beugelaar

 

Marian 2

Marian 3

Marian 4

Marian 5

marian 6

Over Marian Beugelaar

 Marian (medewerkster van Naarderheem), geniet ervan zo veel mogelijk  in de vrije natuur te zijn. Het maakt dan niet uit of dit wandelend of op de fiets is. Wat wél van belang is, is dat zij daarbij altijd haar fotocamera  bij zich draagt.  Qua onderwerpen gaat haar fotografische voorkeur vnl. uit naar de Lanschapsfotografie. Maar óók naar – zoals zij dat zelf noemt -  het “kleine spul” , dat er onlosmakelijk deel van uitmaakt.      Zij vindt hierin een heerlijke uitdaging om ook dit aspect op een creatieve manier optisch te componeren en vast te leggen. Marian is lid van de fotoclub “De Beeldjagers”.

Technisch gezien, is de macro-fotografie haar “ding”. Zodra Marian ergens “neerstrijkt”, kijkt zij steeds weer met bewondering om zich heen en verbaast zij zich over de diversiteit van het insecten-leven en de kleine details van mossen, bloemen en van alles waar de natuur ons nog méér van kan laten genieten.                 Marian hoopt middels haar fotografie, mensen mee te slepen in de wondere wereld van de natuur.

Contact

email : marjanbeugelaar@gmail.com.