Restaurant in Johanneshove

 

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'Larenhove'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Uit eten in Larenhove?

Restaurant Larenhove in woonzorgcentrum Johanneshove in Laren

In restaurant Larenhove bent u 's middags en 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje, een tosti of een uitsmijter.

Maaltijdservice voor thuis!

Wist u dat er ook maaltijden afgehaald kunnen worden in Johanneshove?

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te koken? Dan kunt u ook op  bestelling een versbereide maaltijd ophalen in Johanneshove. Woont u niet in Johanneshove? Dat is geen probleem. U, als buurtbewoner, kan elke dag tussen17:00 en 18:00 uur langs komen om uw maaltijd op te halen. Wilt u deze wel van te voren bestellen? Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw maaltijd bij ons in het restaurant te eten. Voor  het diner moet u bij ons reserveren!

Weekmenu

U bent van harte welkom in ons restaurant dagelijks om 16.45 uur tot 18.30 uur. Reserveren is gewenst en dat kunt u doen via het volgende telefoonnummer: 

035-5395245

Bent u ook zo benieuwd wat er op het menu staat?

Klik op de onderstaande link voor het menu van de week.

Graag tot ziens!

Openingstijden restaurant

Het restaurant is door de weeks geopend 

vanaf 8.30 uur en in het weekend vanaf 9.30 uur.

U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie, een smakelijke lunch of diverse andere warme en koude gerechten van de kaart. 

Van maandag tot en met zondag bent u van 12.00 tot 14.00 uur van harte welkom voor de lunch en van 16.45 tot 18.30 voor onze vers bereide daghap in Restaurant Larenhove. Daarnaast bent u ook van harte welkom om te komen genieten van onze wisselende 2- en 3 gangendiners en buffetten. Voor het diner en de buffetten moet u bij ons reserveren!

 

Lunchkaart & 2- en 3 gangendiners

Naast de daghap die u elke dag bij ons kunt komen eten is het ook mogelijk om dagelijks te komen lunchen of dineren en te kiezen uit heerlijke gerechten van onze lunchkaart en van het wisselende 2- of 3 gangen diner.

Voor het 2- en 3 gangendiner moet u bij ons reserveren!

Voor vragen over het diner en reserveren kunt u bellen via telefoonnummer   (035) 539 52 45

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Johanneshove kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij restaurant Larenhove via telefoonnummer (035) 539 52 45.