Restaurant in Johanneshove

 

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant 'Larenhove'? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Uit eten in Larenhove?

Restaurant Larenhove in woonzorgcentrum Johanneshove in Laren

In restaurant Larenhove bent u 's middags en 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje, een tosti of een uitsmijter.

Woensdagmiddag lunch aanbieding in Johanneshove

Deze aanbieding is ook ToGo !

Weekmenu

U bent van harte welkom om 17.00 uur of om 18.15 uur. Reserveren is verplicht en dat kunt u doen via het volgende telefoonnummer:  035-5395245

Bent u benieuwd wat er op het menu staat? Klik op de onderstaande link voor het menu van de week.

Graag tot ziens!

Maaltijdservice voor thuis!

Wist u dat er ook maaltijden afgehaald kunnen worden in Johanneshove?

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te koken? Dan kunt u ook op  bestelling een versbereide maaltijd ophalen in Johanneshove. Woont u niet in Johanneshove? Dat is geen probleem. U, als buurtbewoner, kan elke dag tussen17:00 en 18:00 uur langs komen om uw maaltijd op te halen. Wilt u deze wel van te voren bestellen? Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw maaltijd bij ons in het restaurant te eten. Dan is reserveren gewenst.

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Johanneshove kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij restaurant Larenhove via telefoonnummer (035) 539 52 45.

Lunch aanbieding 5 mei