Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veel gestelde vragen over het lidmaatschap van Vivium Services en het Plezierig Leven aanbod. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen via (035) 6 924 495.

Lidmaatschap

V: Zijn mijn gezinsleden ook automatisch lid?

A: Ja het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden. De ledenvoordelen gelden dus voor alle gezinsleden.

V: Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

A: Uw persoonsgegevens blijven eigendom van Vivium Zorggroep en worden niet aan derden verstrekt, tenzij wij afspraken met een leverancier hebben gemaakt voor eenmalig gebruik, zoals het verzenden van de contributie-inning of een exclusieve ledenaanbieding.

V: Ik ga verhuizen naar een Zorgeloos Wonen locatie, is het zinvol nog lid blijven?

A: U kunt altijd lid blijven en wij raden u dat zeker aan. U blijft dan gewoon het ledenblad ontvangen en kunt gebruik maken van het Plezierig Leven aanbod. Als lid krijgt u altijd korting! 

V: Hoe kan ik gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap?

A: Op vertoon van uw ledenpas wordt de korting direct met u verrekend.

V: Hoe kan ik het lidmaatschap beëindigen?

A: Wanneer u uw lidmaatschap wilt beëindigen, dan dient u dit schriftelijk of per e-mail te doen. Alle voorwaarden staan vermeld in het lidmaatschapsreglement .

Cursussen

V: Hoe kan ik me aanmelden voor een cursus?

A: U kunt zich direct voor een cursus aanmelden via deze site. Onderaan elke cursuspagina vindt u een mogelijkheid om u aan te melden.

V: Wat is het voordeel van het lidmaatschap bij het volgen van een cursus?

A: Als lid van Vivium Services ontvangt u korting op de cursusprijs welke kan oplopen tot wel ruim 30,00 euro!

V: Kom ik in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding van de cursusprijs?

A: Kijk in uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een bijdrage in de kosten voor een cursus. 

V: Wanneer en waar vindt een cursus of activiteit plaats?

A: Op elke cursuspagina treft u onder het kopje Cursusdata de geplande startdatum, aanvangstijd en plaats van de cursus aan (voor zover bekend).

V: Ik heb een suggestie voor een nieuwe/ontbrekende cursus of een opmerking over een cursus. Hoe kan ik dit aan jullie doorgeven?

A: Tips, suggesties en opmerkingen zijn altijd van harte welkom. U kunt hiervoor het contactformulier van deze website gebruiken.

Diensten aan huis

V: Hoe kan ik een dienst aan huis aanvragen?

A: U kunt extra informatie over de dienst aan huis aanvragen of zich hiervoor aanmelden op via Vivium Services (035) 6 924 495.

V: Is de bemiddeling van een dienst echt gratis?

A: Inderdaad, de bemiddeling is gratis, wij berekenen geen aparte bemiddelingskosten. Dit is mogelijk dankzij het grote aantal leden.

V: Hoe weet ik of de dienstverlener betrouwbaar is?

A: Vivium Services bewaakt voor u voortdurend de kwaliteit van de dienstverlening en heeft regelmatig een evaluatiegesprek met de dienstverlener. Indien u uw aanvraag via Vivium Services laat lopen, ontvangt u een evaluatieformulier met het verzoek dit ingevuld te retourneren. Zo houden wij een goed en actueel overzicht van de kwaliteit van de dienstverlening.

V: Heb ik een indicatie of verwijzing nodig?

A: Nee, u heeft geen indicatie of verwijzing nodig voor de diensten van Vivium Services.

V: Als ik gebruik heb gemaakt van een dienst aan huis, aan wie moet ik dan betalen?

A: U rekent altijd direct met de dienstverlener af, zij verrekenen direct de korting op de tarieven met u.

V: Wie is er aansprakelijk voor de uitvoering van de dienstverlening?

A: Alle dienstverleners hebben een eigen beroepsaansprakelijkheid. Vivium Services bemiddelt en is niet aansprakelijk voor de uitvoering van de dienstverlening van onze samenwerkingspartners. Komt u er met de dienstverlener niet uit, meldt dit dan bij Vivium Services, dan proberen we samen een goede oplossing te vinden.

V: Ik heb een suggestie voor een nieuwe/ontbrekende dienst of een opmerking over een dienst. Hoe kan ik dit aan jullie doorgeven?

A: Tips, suggesties en opmerkingen zijn altijd van harte welkom. U kunt hiervoor het contactformulier van deze website gebruiken.