Welke zorg en diensten biedt Vivium in de regio Amsterdam?

Hier vindt u een overzicht van al onze zorg- en dienstverlening in de regio Amsterdam. Bij u in de omgeving, altijd dichtbij.

Plezierig leven

Vitaal blijven en genieten van leuke dingen in het leven? Wij helpen u met ons aanbod om zo plezierig mogelijk te wonen en te leven. Bekijk ons aanbod Plezierig leven.

Wilt u meedoen aan activiteiten op één van de locaties van Vivium? Of u nu bezoeker bent, of één van de buurtbewoners, u bent van harte welkom. Bekijk een overzicht van alle locaties en bijbehorende activiteiten.

Woonlocaties Zorgeloos Wonen

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn? Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Bekijk onze woonlocaties in de regio Weesp:

Woonlocaties Dementie

Is thuis wonen niet meer mogelijk door alzheimer of dementie? Bij Vivium vindt u een nieuw thuis waar u prettig kunt wonen met de beste zorg. Bekijk onze woonlocaties dementie in Amsterdam-Zuid.

Restaurants

Bewoners, bezoekers, buurtbewoners: iedereen is van harte welkom in onze restaurants. Hier kunt u genieten van heerlijke maaltijden met verse ingrediënten. Bekijk onze restaurants in de regio Amsterdam: