Welke zorg en diensten biedt Vivium in de regio Amsterdam?

Hier vindt u een overzicht van al onze zorg- en dienstverlening in de regio Amsterdam. Bij u in de omgeving, altijd dichtbij.

Plezierig leven

Vitaal blijven en genieten van leuke dingen in het leven? Wij helpen u met ons aanbod om zo plezierig mogelijk te wonen en te leven. Bekijk ons aanbod Plezierig leven.

Wilt u meedoen aan activiteiten op één van de locaties van Vivium? Of u nu bezoeker bent, of één van de buurtbewoners, u bent van harte welkom. Bekijk een overzicht van alle locaties en bijbehorende activiteiten.

Thuis met zorg

Prettig thuis wonen, met alle zorg dichtbij? Vivium biedt een breed aanbod aan ondersteuning:

Woonlocaties Zorgeloos Wonen

Uw eigen appartement, om fijn op uzelf te kunnen zijn? Dat is Zorgeloos wonen van Vivium. Bekijk onze woonlocaties in de regio Weesp:

Woonlocaties Dementie

Is thuis wonen niet meer mogelijk door alzheimer of dementie? Bij Vivium vindt u een nieuw thuis waar u prettig kunt wonen met de beste zorg. Bekijk onze woonlocaties dementie in Amsterdam-Zuid.

Restaurants

Bewoners, bezoekers, buurtbewoners: iedereen is van harte welkom in onze restaurants. Hier kunt u genieten van heerlijke maaltijden met verse ingrediënten. Bekijk onze restaurants in de regio Amsterdam: