Persoonlijk en professioneel

Bekende gezichten

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Ze kennen u persoonlijk en voelen goed aan wat u wilt of nodig heeft. Zo krijgt u passende zorg én de service die u wenst. 

Flexwerkers en uitzendkrachten

U kunt ervan uitgaan dat Vivium zorgdraagt voor voldoende gekwalificeerd zorgpersoneel om in uw zorg te voorzien. De huidige tijd, waarin de vraag naar zorg alsmaar toeneemt en het zorgpersoneel schaars is, vraagt aanpassingen. Zo zet Vivium naast de vaste medewerkers ook flexwerkers en uitzendkrachten in. Onze vaste zorgmedewerkers zorgen voor een goede en warme overdracht en ondersteuning.

Vrijwilligers

Wij organiseren vele activiteiten en evenementen en daarbij kunnen we wat extra hulp vaak goed gebruiken! Gelukkig hebben we een grote groep enthousiaste vrijwilligers die ons helpt en ondersteunt. Hierdoor kunnen we net even die extra dingen doen én zij brengen veel sfeer en gezelligheid. Zij schenken koffie, maken een praatje, gaan mee naar activiteiten en helpen bij verenigingen. Misschien kent of bent u iemand die af en toe wil helpen? Klik dan hier voor meer informatie.

Mantelzorgers

De huidige tijd, waarin de zorgvraag  alsmaar toeneemt en het zorgpersoneel schaars is, vraagt aanpassingen van ons allemaal. Naast gediplomeerde professionals, studenten en vrijwilligers zijn ook u en uw naasten van ongekende waarde. Zo kunt u vast iets betekenen voor uw buren en zij voor u. Uw naasten kunnen geheel op eigen wijze ondersteuning bieden. Zo kunnen ze helpen bij uw verzorging. Maar ook samen wandelen, een filmavond begeleiden, een concert organiseren, nagels lakken, helpen bij de maaltijd of gewoon gezellig een kopje koffie drinken met bewoners. Zo zorgen we met elkaar voor elkaar.

Kunnen we op uw hulp en enthousiasme rekenen? Graag gaan de medewerkers op uw Zorgeloos wonen locatie met u en uw naasten hierover in gesprek.

Collega's in opleiding

De arbeidsmarkt is erg krap. Ook bij Vivium hebben we openstaande vacatures die moeilijk ingevuld worden. Op uw locatie ziet u zoveel mogelijk vaste vertrouwde gezichten. Ook leiden we, in samenwerking met MBO- en HBO-scholen, meer studenten op in de praktijk. Op elke locatie bieden we deze studenten de kans om mee te lopen om praktijkervaring op te doen. Wij hopen dat u ons hierbij wilt helpen en dat u deze toekomstige collega’s de kans wilt geven het vak te leren.

Interview stagiaires Priscella en Shendel over hun ervaringen in de Leertuin Godelinde - maart 2023

Ervaringsverhaal Priscella en Shendel over Leertuin Godelinde

Priscella Banahene (17) volgt de opleiding verpleegkunde en Shendel Rojer (28) is student verzorgende. Deze tweedejaars kennen elkaar niet, maar hebben allebei aangegeven opnieuw stage te willen lopen in de Leertuin bij Vivium Godelinde. ‘De werksfeer hier maakt voor mij het verschil.’
Klik op de link hieronder om meer te lezen over de ervaringen van Priscella en Shendel.