Persoonlijk en professioneel

Bekende gezichten

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Ze kennen u persoonlijk en voelen goed aan wat u wilt of nodig heeft. Zo krijgt u de service en zorg die u wenst.

Vrijwilligers

Wij organiseren vele activiteiten en evenementen en daarbij kunnen we wat extra hulp vaak goed gebruiken! Gelukkig hebben we een grote groep enthousiaste vrijwilligers die ons helpt en ondersteunt. Hierdoor kunnen we net even die extra dingen doen én zij brengen veel sfeer en gezelligheid. Zij schenken koffie, maken een praatje, gaan mee naar activiteiten en helpen bij verenigingen. Misschien kent of bent u iemand die af en toe wil helpen? Klik dan hier voor meer informatie.

Collega's in opleiding

De arbeidsmarkt is erg krap. Ook bij Vivium hebben we openstaande vacatures die moeilijk ingevuld worden. Op uw locatie ziet u zoveel mogelijk vaste vertrouwde gezichten. Ook leiden we, in samenwerking met MBO- en HBO-scholen, meer studenten op in de praktijk. Op elke locatie bieden we deze studenten de kans om mee te lopen om praktijkervaring op te doen. Wij hopen dat u ons hierbij wilt helpen en dat u deze toekomstige collega’s de kans wilt geven het vak te leren.