Activiteiten en verenigingen

Wanneer u Zorgeloos woont, kiest u voor het maken van uw eigen keuzes, ook als het om uw vrije tijd gaat. Speelt u graag klaverjas, of luistert u liever naar klassieke muziek? Misschien houdt u wel van beide. U kunt kiezen uit diverse activiteiten, evenementen en verenigingen.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even uit? Loop dan het sfeervolle restaurant binnen. Voor een praatje met uw buren bijvoorbeeld, onder het genot van een kop thee of koffie. Of om te genieten van een goed boek. Liever een wandeling, een uurtje zwemmen of een kaartavondje? Elke Zorgeloos wonen-locatie biedt allerlei creatieve en culturele activiteiten. En als u zelf iets wilt organiseren, kan dat natuurlijk ook.

Woont u in de omgeving?

En wilt u graag deelnemen aan een activiteit, genieten van een concert of lid worden van een vereniging? Dan bent u van harte welkom! Ook ontvangen we u graag als gast in onze restaurants.

Samen muziek beleven?

Jaarlijks organiseert Stichting Muziek in Huis meer dan 600 kamerconcerten door professionele ensembles. Ieder jaar genieten ruim 30.000 mensen van deze concerten. Ook u bent van harte welkom om deze muziek te beleven op één van de Vivium-locaties. Onderstaande film geeft u een korte impressie. Klik hier voor de volledige concertagenda van Vivium Zorggroep.