Activiteiten en verenigingen in Torenhof

In Torenhof maakt u uw eigen keuzes, ook als het om uw vrije tijd gaat. Speelt u graag klaverjas, of luistert u liever naar klassieke muziek? Misschien houdt u wel van beide. U kunt kiezen uit diverse activiteiten, evenementen en verenigingen.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even uit? Loop dan het sfeervolle restaurant binnen. Voor een praatje met uw buren bijvoorbeeld, onder het genot van een kop thee of koffie. Of om te genieten van een goed boek. Liever een wandeling, een uurtje zwemmen of een kaartavondje? Torenhof biedt allerlei creatieve en culturele activiteiten. En als u zelf iets wilt organiseren, kan dat natuurlijk ook. Voor meer informatie over het aanbod kijkt u in de agenda of neemt u contact op met de medewerker Welzijn.

Woont u in de omgeving van Torenhof?

Activiteiten en verenigingen worden enkel georganiseerd voor bewoners van Vivium Torenhof.

Wij ontvangen u graag als gast in ons restaurant Torenhof.

Enkele voorbeelden van de activiteiten voor bewoners in de Torenhof

Dinsdag
- Rummikub om 10.30 uur
- Geheugentrainer om 14.30 uur

Woensdag
- 2e en 4e woensdag van de maand Kerkdienst om 10.30 uur

Donderdag
- Sport en spel om 14.30 uur

Vrijdag
- Spelletjesmiddag om 14.00 uur

Samen muziek beleven?

Jaarlijks organiseert Stichting Muziek in Huis meer dan 600 kamerconcerten door professionele ensembles. Ieder jaar genieten ruim 30.000 mensen van deze concerten. Ook u bent van harte welkom om deze muziek te beleven op één van de Vivium-locaties, zoals bijvoorbeeld Johanneshove in Laren. Onderstaande film geeft u een korte impressie. Klik hier voor de volledige concertagenda van Vivium.