Wat zeggen bewoners over Torenhof?

Nieuwsgierig naar de klantervaringen? Al onze toegewijde medewerkers en vrijwilligers doen iedere dag hun uiterste best om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeftes van bewoners en bezoekers. Maar of dit lukt, en wat er eventueel beter kan, kunnen onze klanten natuurlijk zélf het beste beoordelen…Wij laten graag onze klanten aan het woord!

Cliënt tevredenheids-onderzoek

Tijdens het Cliënt tevredenheids-onderzoek (CTO) worden cliënten gevraagd naar hun ervaringen met het zorgproces. De relatie tussen zorgverlener en cliënt staat hierbij centraal.

De ervaringsvragen gaan onder meer over samenwerking, bejegening, afspraken en ervaren deskundigheid. Ook is een aanbevelingsvraag opgenomen en een open vraag die complimenten en verbeterpunten van de cliënten inventariseert. 

Zorgkaart Nederland

Op Zorgkaart Nederland kunt u uw mening achterlaten. Niet alleen gebruikt Vivium de reacties om de dienstverlening en zorg te verbeteren, maar ook geven de reacties een indruk van wat onze klanten zeggen! Klik hier om de meningen over Torenhof te lezen.

In de media

Klanten vertellen in de media geregeld over hun ervaringen met Torenhof. Hieronder heeft u de keuze uit diverse klantverhalen.