Restaurant in Godelinde

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Uit eten?

In het restaurant bent u 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje, salade, tosti of ander gerecht van de lunchkaart.

Maaltijdservice voor thuis!

Wist u dat u een maaltijd af kunt halen in Restaurant Godelinde?

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te koken? Dan kunt u zonder bestelling een versbereide maaltijd ophalen in Godelinde. Woont u niet in Godelinde? Dat is geen probleem. U, als buurtbewoner, kan elke dag tussen 17:45 en 18:15 uur langs komen om uw maaltijd op te halen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw maaltijd bij ons in het restaurant te eten.

Weekmenu

Bent u benieuwd wat er op het menu staat? Klik dan hieronder op het menu van deze week.

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 8.30 uur. U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Dagelijks kunt u tussen 10.00 en 17.30 uur heerlijke, versgebakken broodjes bestellen. U heeft hierbij de keuze uit diverse broodsoorten, verse vleeswaren, kaas en zoet beleg. Ook eieren (gebakken of gekookt), yoghurt of een fruitcocktail behoren tot de mogelijkheden. Tussen 12.00 en 13.00 uur heeft u de keuze uit verschillende gerechten van de lunchkaart. Vanaf 17.00 uur kunt u heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving. De keuken is tot 18.30 uur open. 

Voor het diner verzoeken we u om een dag van tevoren te reserveren via telefoonnummer (035) 692 60 79.

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Godelinde kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij het restaurant via telefoonnummer (035) 692 60 79.