Godelinde, Bussum

In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf te kunnen zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond met vrienden, of een frisse wandeling in het prachtige park “Het Mouwtje”.  Op loopafstand vindt u diverse winkels. Bij Godelinde en in de directe omgeving kunt u gratis parkeren.

Comfort en veiligheid

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In Godelinde kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Uw privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. Godelinde telt 108 1-kamerappartementen van ongeveer 28 m2, inclusief badkamer. Ook vindt u in Godelinde vier 2-kamerappartementen met badkamer en kitchenette. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.
Omdat het onmogelijk is om een betaalbare dekking te verkrijgen voor diefstal uit kamers in een vrij toegankelijke instelling, adviseren wij nooit of te nimmer méér geld of andere kostbaarheden in de woning te hebben dan strikt noodzakelijk is. Geld hoort op de bank en kostbaarheden horen in de kluis. Dure schilderijen dienen verankerd te worden.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? In het gezellige restaurant zijn dagelijks zowel bewoners als omwonenden uit Bussum welkom voor lunch, diner en tussendoortjes. Bij het restaurant en de ingang kunt u op zomerse dagen genieten van een heerlijk terras. Godelinde organiseert allerlei creatieve en culturele activiteiten, zoals concerten, en heeft verschillende verenigingen waarvan u lid kunt worden.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers. Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in Godelinde diverse diensten zoals huishoudelijke hulp en technische dienst. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van alarmopvolging, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Zorgzwaartepakket
Heeft u een somatische indicatie uit de Wet langdurige zorg? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op de verschillende Zorgeloos wonen-locaties.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.