Vivium Kenniscafé

Inspirerende, verdiepende en gezellige avonden voor alle verzorgenden, verpleegkundigen en overige geïnteresseerden werkzaam of studerend in de (ouderen)zorg. De avonden zijn kosteloos.

Vivium kenniscafé 'Palliatieve zorg'

Dinsdag 15 februari organiseren we het Vivium Kenniscafé over palliatieve zorg.

Verder informatie volgt.

Aanvang online

Het programma begint om 19.45 uur, om 19.30 uur kun je aan de Teams-meeting deelnemen. Het programma eindigt rond 21.30 uur.

Datum: dinsdag 15 februari

Locatie: Een aantal dagen voor de aanvang van het Kenniscafé ontvang je een uitnodiging voor de Teams-meeting en een uitleg over hoe je in het online Kenniscafé komt. 

Het is nog niet mogelijk om je aan te melden voor het volgende Kenniscafé.

Agenda Vivium Kenniscafés

Hieronder vind je de data en locaties van de komende kenniscafés, onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. De thema's worden hier aan toegevoegd zodra deze bekend zijn.

Datum

Onderwerp

Plaats

15 februari

Palliatieve zorg

Online

15 maart

Wondzorg

De Zandzee of online

6 april

Moreel beraad

De Zandzee of online

18 mei

Zorginnovatie

De Zandzee

 

Over het Vivium Kenniscafé

In een ontspannen sfeer je kennis aanscherpen, nieuwe inzichten opdoen, ervaringen uitwisselen én genieten van een drankje en een hapje? Dat kan tijdens het Vivium Kenniscafé. Inspirerende avonden voor (leerling)verzorgenden en verpleegkundigen, en vaak ook voor andere zorgdisciplines, over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het vak. De avonden zijn kosteloos!