Vivium Kenniscafé

Inspirerende, verdiepende en gezellige avonden voor alle verzorgenden, verpleegkundigen en overige geïnteresseerden werkzaam of studerend in de (ouderen)zorg. De avonden zijn kosteloos.

Vivium kenniscafé 'Innovatie en technologie in de zorg'

Woensdag 18 mei organiseren we, samen met Amaris, het Vivium Kenniscafé over innovatie en technologie in de zorg.

Tijdens deze bijeenkomst word je meegenomen in de wereld van de zorgtechnologie. We zullen onder andere ingaan op wat zorgtechnologie voor jou en de cliënt/bewoner kan betekenen. Daarnaast word je, met dank aan Het Zorg Innovatie Huis, in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met diverse innovaties en de toepasbaarheid van innovaties binnen het werkveld.

Altijd al eens willen weten hoe een Wolk heupairbag er nu echt uitziet en voelt of hoe slimme incontinentie werkt? Kom praten, ervaren en voelen wat zorgtechnologie kan zijn.

Omdat we in groepjes aan de slag gaan zijn er maar een beperkt aantal plekken. Meld je dus snel aan, want vol = vol.

Aanvang op locatie

Het programma begint om 19.45 uur, om 19.30 uur staan koffie en thee klaar. Het programma eindigt rond 21.30 uur.

Datum: Woensdag 18 mei

Locatie: Vivium De Zandzee, Iepenlaan 354, 1406 RG Bussum (klik hier voor het adres in Google maps)

Agenda Vivium Kenniscafés

Hieronder vind je de data en locaties van de komende kenniscafés, onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. De thema's worden hier aan toegevoegd zodra deze bekend zijn.

Datum

Onderwerp

Plaats

18 mei

Zorginnovatie

De Zandzee

 

Over het Vivium Kenniscafé

In een ontspannen sfeer je kennis aanscherpen, nieuwe inzichten opdoen, ervaringen uitwisselen én genieten van een drankje en een hapje? Dat kan tijdens het Vivium Kenniscafé. Inspirerende avonden voor (leerling)verzorgenden en verpleegkundigen, en vaak ook voor andere zorgdisciplines, over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het vak. De avonden zijn kosteloos!