Vivium Kenniscafé

Inspirerende, verdiepende en gezellige avonden voor alle verzorgenden, verpleegkundigen en overige geïnteresseerden werkzaam of studerend in de (ouderen)zorg. De avonden zijn kosteloos.

Vivium kenniscafé 'Cluster C Persoonlijkheidsstoornissen'

Wegens groot succes op 23 maart organiseren we op 13 april nogmaals het Kenniscafé over Cluster C persoonlijkheidsstoornissen. 

In het aankomende Kenniscafé vertelt Vivium-psycholoog Marjam Emal je meer over Cluster C Persoonlijkheidsstoornissen. Wat houdt dit in en hoe kan je hier mee om gaan? Deelnemers gaan actief aan de slag met de verkregen informatie door verschillende casussen te bespreken. Aan het eind van de avond ga je weg met nieuwe handvatten en inzichten. 

Aanvang

Het programma begint om 19.45 uur, om 19.30 uur kun je aan de Teams-meeting deelnemen. Het programma eindigt rond 21.00 uur.

Datum: dinsdag 13 april 2021

Locatie: Wegens de coronaregels wordt dit Kenniscafé online gehouden. Een aantal dagen voor de aanvang van het Kenniscafé ontvang je een uitnodiging voor de Teams-meeting en een uitleg over hoe je in het online Kenniscafé komt. 

Agenda Vivium Kenniscafés

Hieronder vind je de data en locaties van de komende kenniscafés. De thema's worden hier aan toegevoegd zodra deze bekend zijn, evenals de aanmeldlinks. 

Datum

Onderwerp

Plaats

Aanmelden


23 maart

Cluster C Persoonlijkheidsstoornissen

Online

VOL

13 april

Cluster C Persoonlijkheidsstoornissen

Online

Aanmelden

19 mei

Cluster B Persoonlijkheidsstoornissen

Online

 

 

Over het Vivium Kenniscafé

In een ontspannen sfeer je kennis aanscherpen, nieuwe inzichten opdoen, ervaringen uitwisselen én genieten van een drankje en een hapje? Dat kan tijdens het Vivium Kenniscafé. Inspirerende avonden voor (leerling)verzorgenden en verpleegkundigen, en vaak ook voor andere zorgdisciplines, over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het vak. De avonden zijn kosteloos!