Restaurant in Oversingel

Welkom in restaurant Oversingel

Bent u al bekend met ons sfeervolle restaurant? Misschien heeft u er al wel eens gezellig een kopje koffie gedronken of zelfs bij ons gegeten? Maar wist u dat we ook nog vele andere mogelijkheden bieden? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook uw verjaardag vieren of een heerlijke high tea laten verzorgen voor uw gasten.

Uit eten in Oversingel?

In het restaurant van Oversingel bent u 's avonds van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd in een sfeervolle omgeving. Tussen de middag kunt u bij ons ook uitstekend lunchen met bijvoorbeeld een kopje soep, een broodje of een tosti. 

In het weekeind hebben we een uitgebreide lunchkaart en door de week een standaard lunchkaart.

Weekmenu en speciale thema's

Bent u benieuwd wat er op het menu staat? Klik dan hieronder op het menu van deze week. Naast het weekmenu zijn er ook bepaalde dagen waar wij een thema menu aanbieden!

Menu week 21

Menu week 22

Allergenen

Het kan zijn dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij overleggen met de koks en kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Openingstijden restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. U bent de hele dag van harte welkom voor een kopje koffie, een smakelijke lunch of diverse andere warme en koude gerechten van de kleine kaart. Vanaf 12.00 uur kunt u heerlijk lunchen en vanaf 16.30 uur kunt u heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving. De keuken is tot 18.30 uur open. 

Voor het diner verzoeken we u om een dag van tevoren te reserveren via telefoonnummer (0294) 239 681.

Feestje of andere gelegenheid?

Diverse ruimtes in Oversingel kunnen gehuurd worden, indien gewenst met hulpmiddelen en catering. Informeer voor de mogelijkheden en kosten bij het restaurant van Oversingel via telefoonnummer (0294) 239 681.