Oversingel, Weesp

In Oversingel huurt u uw eigen appartement, waarin u fijn op uzelf kunt zijn met de zorg die u nodig heeft dichtbij. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond met vrienden, een frisse wandeling in het prachtige park of door het sfeervolle centrum van Weesp met allerlei winkels. Op loopafstand van Oversingel kunt u parkeren en vindt u diverse bushaltes.

Comfort en veiligheid

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In Oversingel kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Uw privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. Oversingel telt drie 2-kamerappartementen op de begane grond. Verder beschikt Oversingel over 95 1-kamerappartementen variërend in grootte van 29 tot 58 m2, met badkamer en keukenblok. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.
Omdat het onmogelijk is om een betaalbare dekking te verkrijgen voor diefstal uit kamers in een vrij toegankelijke instelling, adviseren wij nooit of te nimmer méér geld of andere kostbaarheden in de woning te hebben dan strikt noodzakelijk is. Geld hoort op de bank en kostbaarheden horen in de kluis. Dure schilderijen dienen verankerd te worden.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? U heeft in Oversingel de keuze uit allerlei voorzieningen zoals een recreatieruimte, biljart, pedicure, huiswinkel en kapsalon. In het gezellige restaurant zijn dagelijks zowel bewoners als omwonenden uit Weesp welkom voor lunch, diner en tussendoortjes. In de binnentuin kunt u genieten van een heerlijk terras. En voor uw dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het winkeltje.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers. Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in Oversingel diverse diensten zoals huishoudelijke hulp en technische dienst. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van alarmopvolging, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt om te wonen in Oversingel? Bekijk dan onderstaande video.

Is wonen in een Zorgeloos wonen locatie van Vivium geschikt voor mij?

Als u in een Zorgeloos wonen locatie wilt komen wonen is het belangrijk dat u:

  • beschikt over een passende zorgindicatie binnen de zorgverzekeringswet.
  • een beschikking heeft voor het leveren van zorg binnen de Wet langdurige zorg binnen de sector verpleging en verzorging (ZZP 4 of ZZP 6).
  • een beschikking heeft voor het leveren van zorg binnen de Wet langdurige zorg binnen de sector verpleging en verzorging (ZZP 5). In het geval van een zorgindicatie 5 zal individueel worden beoordeeld of een Zorgeloos wonen locatie passend is en het benodigde maatwerk kan bieden.
  • behoefte heeft aan 24 uurs zorg in nabijheid in een beschermde omgeving.
  • in staat bent de regie over uw leven te voeren.

Bij Zorgeloos Wonen kunt u ook zonder zorgindicatie terecht. Mensen mét een zorgindicatie krijgen echter wel voorrang bij het toewijzen van een appartement.

Wanneer u te maken heeft of krijgt met ernstig gevorderde gedrags-, geheugen-of medische problemen zal met u en eventueel uw naasten worden bekeken of Zorgeloos wonen (nog) passend is of een andere woonomgeving meer geschikt is.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda