Agenda

Vrijdag 6 december - Verwenmiddag: Manicure in Vivium Oversingel

Wilt u mooi gelakte nagels? Vrijdag 6 december kunt u in Vivium Oversingel langskomen voor een manicure. Deze manicure wordt verzorgd door leerlingen van het Casparus College.

 

Woensdag 11 december - DVD-presentatie 'De Notenkraker' in Vivium Oversingel

In de bezinningsruimte van Vivium Oversingel kunt u 11 december tussen 14.00 en 15.45 genieten van de DVD-presentatie: De Notenkraker, begeleid door Jos van Putten.

Donderdag 12 december - Bewegen op muziek in Vivium Oversingel

Komt u donderdag 12 december ook gezellig langs om te luisteren en bewegen op muziek? U bent van harte welkom!

Zaterdag 14 december - Weesp Korenfestival in Vivium Oversingel

Zaterdag 14 december is het alweer tijd voor het Korenfestival in Weesp. U kunt dan weer kijken en luisteren naar koren die verspreid over verschillende locaties in en rond het centrum van Weesp optreden. Zo ook in het restaurant van Vivium Oversingel.

 

Dinsdag 17 december - Kerstdiner in Vivium Oversingel

Disndag 17 december zal er in vivium Oversingel het kerstdiner zijn! Deze avond serveren wij een heerlijk 3-gangen kerstdiner en zal de avond voorzien zijn van een muzikale omlijsting.

Woensdag 18 december - Sjoelbakken competitie en spelletjes in Vivium Oversingel

Sjoelt u mee tijdens de Sjoelbakken competitie op woensdag 18 december in het restaurant van Oversingel tussen 14.00 en 15.30 uur? Kosten bedragen € 4,- per persoon.

Woensdag 18 december - Uitreiking Kerstpakketten in Vivium Oversingel

Op 18 december verzorgt Stichting Riki de uitreiking van de kerstpakketten. Deze zullen worden uitgedeeld door kinderen van OBS de Triangel.

Donderdag 19 december - DVD-presentatie 'IL DIVO' in Vivium Oversingel

Donderdag 19 december bent u van harte welkom om de DVD presenatie bij te wonen in de bezinningsruimte. Ditmaal zal de DVD van Il Divo, 4 man sterke zanggroep, die in operastijl zingt.

 

Woensdag 19 februari - Stichting Muziek in Huis in Vivium Oversingel

Stichting Muziek in Huis organiseert sinds 1999 professionele kamermuziekconcerten voor ouderen en levert daarmee een bijdrage aan de kwaliteit van leven van ouderen en zieken.

Woensdag 13 mei - Stichting Muziek in Huis in Vivium Oversingel

Stichting Muziek in Huis organiseert sinds 1999 professionele kamermuziekconcerten voor ouderen en levert daarmee een bijdrage aan de kwaliteit van leven van ouderen en zieken.