De Gooise Warande, Bussum

In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement, om op uzelf te kunnen zijn. Comfortabel, veilig en met gezelschap in de buurt. U onderneemt er de activiteiten waar u van houdt. Een gezellige kaartavond met vrienden, of een frisse wandeling in de prachtige binnentuin. Ook de directe omgeving biedt veel wandelmogelijkheden, zowel in het bos als over de heide. Op loopafstand vindt u een bushalte, gratis parkeergelegenheid en met de auto bent u binnen 5 minuten op de A1 richting Amersfoort en Amsterdam.

Comfort en veiligheid

Zoekt u een veilige en comfortabele woonomgeving? In De Gooise Warande kunt u zoveel mogelijk de dingen blijven doen die u gewend bent. Uw privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. De Gooise Warande telt 106 lichte 2-kamerappartementen, van ongeveer 65 m2. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.
Omdat het onmogelijk is om een betaalbare dekking te verkrijgen voor diefstal uit kamers in een vrij toegankelijke instelling, adviseren wij nooit of te nimmer méér geld of andere kostbaarheden in de woning te hebben dan strikt noodzakelijk is. Geld hoort op de bank en kostbaarheden horen in de kluis. Dure schilderijen dienen verankerd te worden.

Ontmoeten en genieten

Zin in gezelschap of wilt u er even tussenuit? Het restaurant is een echte ontmoetingsplaats. Dankzij de glazen pui is het alsof u heerlijk buiten zit. Vanuit het restaurant loopt u de grote binnentuin in met gezellig terras. De Gooise Warande organiseert allerlei creatieve en culturele activiteiten. En voor uw dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het winkeltje.

Alle zorg dichtbij

Een comfortabel thuis, met de zorg die u wilt of nodig heeft, dankzij gekwalificeerde medewerkers. Naast persoonlijke verzorging en begeleiding, vindt u in De Gooise Warande diverse diensten zoals huishoudelijke hulp en technische dienst. U bent als bewoner 24 uur per dag verzekerd van alarmopvolging, dankzij de aanwezigheid van een centraal oproepsysteem en alarmering in alle appartementen.

Zorgzwaartepakket
Heeft u een somatische indicatie uit de Wet langdurige zorg? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op de verschillende Zorgeloos wonen-locaties.

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.

Complete agenda

Vergelijk de locaties

Vergelijk de Vivium zorglocaties met elkaar op ruim 80 punten.