Activiteiten en verenigingen in De Ruyterstraat

U hoeft zich bij ons niet te vervelen! Wij bieden een leuk en afwisselend verenigingen- en activiteiten aanbod, dat past bij uw wensen, mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeuren. Genieten van een mooi moment of een leuke dag, anderen ontmoeten, samen nieuwe dingen beleven. Het aanbod is met name gericht op bewoners, maar bij diverse optredens en activiteiten zijn ook mensen vanuit de wijk natuurlijk van harte welkom. Alle activiteiten worden begeleid door professionals en ondersteund door vrijwilligers. Voor ieder wat wils, aan u de keuze!

Zingeving

In De Ruyterstraat wordt, naast het aanbod in bovenstaand programmaboekje, ook elke vrijdagmiddag een Weeksluiting gehouden in de woonkamer. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan:

  • Verenigingen
  • Concerten en muziek
  • Themafeesten
  • Uitstapjes
  • Bewegen

Aanmelden of meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd even kunt u contact opnemen met de collega´s in De Ruyterstraat. Ook als u meer informatie wilt, of een advies op maat, helpen zij u graag verder. Wij hopen u te mogen begroeten tijdens één van onze activiteiten!

Contact Uitbureau De Bolder & De Ruyterstraat

Claudine Otten - Coördinator Uitbureau De Bolder & De Ruyterstraat
Akkerweg 57
1276 BB Huizen
T (035) 5 773 100
E uitbureaudebolder@vivium.nl